Heerema Leiden kantine design verlichting bank 2 Cassonade
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

HUISVESTINGSKLIMAAT LEIDEN

Het huisvestingsklimaat in Leiden blijkt voor bedrijven erg gunstig te zijn. In de laatste jaren zijn er diverse grote projecten opgeleverd, waaronder het nieuwe pand voor Heerema aan de Vondellaan, het nieuwe pand van Achmea naast het spoor gelegen, vlakbij Leiden Centraal Station en het Astellas gebouw aan de Sylviusweg in de buurt van de Leidse Universiteit. 

Waar nieuwe kantoren gebouwd worden is behoefte aan projectinrichting. Een nieuw kantoor wordt als casco pand opgeleverd. Dit houdt in dat de projectinrichting ontbreekt. Soms zijn de plannen voor de projectinrichting bekend maar vaak ook niet. In beide gevallen kan Cassonade je van dienst zijn.

WAT BETEKENT PROJECTINRICHTING IN LEIDEN VOOR JOU?

Mocht het zo zijn dat je in Leiden op zoek bent naar een nieuwe projectinrichting, dan kun je Cassonade inschakelen voor een compleet huisvestingstraject. Lees hierover meer op onze diensten pagina.

Wij verzorgen voor je het ontwerpproces, de complete afbouw, leveren en installeren het nieuwe meubilair en begeleiden het gehele traject. Er komt zoveel kijken bij een nieuwe projectinrichting dat het voor jouw organisatie vaak niet te overzien is, zowel in benodigde tijd als de noodzakelijke expertise. Cassonade is ook in de omgeving Leiderdorp actief om bedrijven, scholen, retailers en hotels te helpen bij de behoefte die onstaat bij een nieuwe projectinrichting.

OOK VOOR JOUW BEDRIJF IN LEIDEN!

Cassonade kan ook voor jou de projectinrichting verzorgen! Of je nu een organisatie bent uit het onderwijs, de hospitality, retail of kantoorhoudend bent in de regio Leiden. Wij kunnen je helpen met jouw nieuwe projectinrichting. Mocht je vragen hebben of behoefte hebben aan een goed advies? Neem dan nu contact met ons op!  

GERELATEERDE PROJECTEN

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?