Menu

Projectinrichting Leiden

Bent u op zoek naar de beste projectinrichting bij u in de buurt? Bij Cassonade bent u aan het juiste adres voor de projectinrichting in Leiden en omstreken! Of het nu gaat om het ontwerpen van uw nieuwe projectinrichting, kantoorinrichting of het aanschaffen van nieuw kantoormeubilair, Cassonade is u graag van dienst om uw projectinrichting in Leiden te verzorgen. 

Huisvestingsklimaat Leiden

Het huisvestingsklimaat in Leiden blijkt voor bedrijven erg gunstig te zijn. In de laatste jaren zijn er diverse grote projecten opgeleverd, waaronder het nieuwe pand voor Heerema aan de Vondellaan, het nieuwe pand van Achmea naast het spoor gelegen, vlakbij Leiden Centraal Station en het Astellas gebouw aan de Sylviusweg in de buurt van de Leidse Universiteit. 

Waar nieuwe kantoren gebouwd worden is behoefte aan projectinrichting. Een nieuw kantoor wordt als casco pand opgeleverd. Dit houdt in dat de projectinrichting ontbreekt. Soms zijn de plannen voor de projectinrichting bekend maar vaak ook niet. In beide gevallen kan Cassonade u van dienst zijn.

Wat betekend projectinrichting in Leiden voor u?

Mocht het zo zijn dat u in Leiden op zoek bent naar een nieuwe projectinrichting, dan kunt u Cassonade inschakelen voor een compleet huisvestingstraject. Lees hierover meer op onze diensten pagina.

Wij verzorgen voor u het ontwerpproces, de complete afbouw, leveren en installeren het nieuwe meubilair en begeleiden het gehele traject. Er komt zoveel kijken bij een nieuwe projectinrichting dat het voor uw organisatie vaak niet te overzien is, zowel in benodigde tijd als de noodzakelijke expertise. Cassonade is ook in de omgeving Leiderdorp actief om bedrijven, scholen, retailers en hotels te helpen bij de behoefte die onstaat bij een nieuwe projectinrichting.

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Ook voor uw bedrijf in Leiden!

Cassonade kan ook voor u de projectinrichting verzorgen! Of u nu een organisatie bent uit het onderwijs, de hospitality, retail of kantoorhoudend bent in de regio Leiden. Wij kunnen u helpen met uw nieuwe projectinrichting. Mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan een goed advies? Neem dan nu contact met ons op!