Carwise Almere design kantoor glaswanden hout Cassonade

We leveren:

Metalstudwanden
Systeemwanden
Glaswanden
Stalen wanden

Wij komen met een oplossing

Jij wilt verschillende ruimtes creëren, bijvoorbeeld om geluidsoverlast te voorkomen of meerdere vergaderzalen te maken. Wanneer wij de achterliggende reden weten, kunnen wij het beste adviseren over de materiaalkeuze en de akoestische waardes. We denken mee en adviseren vanuit onze expertise.

Akoestische oplossingen

Een wand kan een oplossing zijn om geluidsoverlast tegen te gaan. Dat klinkt misschien simpel, maar daar komt heel wat bij kijken. Zo zijn er meerdere soorten wanden met verschillende niveaus van geluidsreductie, bijvoorbeeld een wand met akoestisch glas of dikker glas. Wij kennen alle soorten en weten precies welke wand het beste past bij jouw situatie.

Maatwerk

Wij adviseren jou over de beste oplossing. Dat is altijd maatwerk. We denken niet alleen in materiaal, maar adviseren ook welke kleur het beste werkt; zo is blauw rustgevend en is geel goed voor de creativiteit. Blijkt een glaswand de beste optie, dan kunnen we meedenken over logo’s opdrukken of het gebruik van melkglas. We kunnen zelfs de muur bekleden met whiteboard of een magneetbord. Net wat jouw bedrijf verder helpt.

We bekijken de kantoorsituatie vanuit jou. Zo verdiepen we onszelf en kunnen we ons inleven in de vereisten. We weten waarmee jij bent geholpen. Daardoor krijg jij een goed en oprecht advies.
Niels Langenhuysen, mede-eigenaar

Deuren zijn minstens zo belangrijk

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wanden, steken we ook in de deuren. We kunnen kiezen voor een glazen variant, een deur met een kader of een geheel dichte deur; dat is afhankelijk van jullie wensen en de daarbij passende oplossing. Ook het deurgarnituur, zoals de deurklink, bepaal je zelf. We maken er een totaalplaatje van.

We krijgen alles binnen

We regelen alles rondom het ontwerp en de uitvoering van het project. Moet een wand naar een etage? Dan gaan we na of er een lift is in het pand. Zo niet, dan regelen we zelf een kraan die de materialen veilig naar de juiste plaats vervoert. Dat zit bij de prijs inbegrepen. Je loopt nooit tegen verrassingen aan. Op één na dan: het verbluffende eindresultaat.

Een greep uit ons werk

Carwise-Almere-design-kantoor-glaswanden-hout-2-Cassonade.jpg
carwise-almere-design-kantoor-glaswanden-rond-cassonade-4.png
jan-valkenburg-kantoor-glaswand-vergaderruimte-Cassonade.jpg
Jan-Weesp-flexplek-kantoor-glaswand-Cassonade.jpg
Schrijfbare-wand-okergeel-Cassonade.jpeg
talpa-radio-boardroom-decor-glaswand-Cassonade.jpg
ntwrkpeople-cassonade-1.jpg
heerema-marine-contractors.jpg
Mogelijk-Breukelen-overleg-kamer-hal-Cassonade.jpg
20181012-16-.jpg
fotografieaxsrotterdammei2018-18groot.jpeg

Een kantoorwand voor de ideale indeling

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg