jan valkenburg zithoek zit flexwerken Cassonade

Onze voordelen

Het project van A tot Z geregeld
2D en 3D beelden van het ontwerp
Direct een transparante begroting
Het ontwerp sluit 100% aan bij het DNA van uw bedrijf

Het DNA van jouw bedrijf

Daarnaast ontwikkelen wij interieurconcepten voor de detailhandel en compleet nieuwe winkelinterieurs. Onze aanpak beperkt zich niet alleen tot het visuele aspect. Ook facilitaire beheersprocessen, klimaat- en elektrotechniek en werkplekconcepten maken hier deel van uit. Middels indelingstekeningen, ontwerpschetsen en 3D tekeningen wordt er een duidelijk beeld gecreëerd van het beoogde ontwerp. Iedere oplossing is klant specifiek en geen project is hetzelfde. Het DNA van jouw bedrijf vindt je terug in het gerealiseerde project.

Van ontwerp naar realiteit

De ontwerpen die Cassonade maakt worden desgewenst omgezet in een rendering. Een rendering is een 3D beeld dat tot stand komt vanuit de ruwe data van het ontwerp die de tekensoftware genereerd. Doordat klanten vaak geen ervaring hebben met het werken met platte tekeningen is het lastig voor hen om in te beelden hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien.

Om die reden adviseren wij altijd om een rendering door ons te laten maken. Het driedimensionale beeld geeft een treffende indruk van de werkelijkheid. Je kunt van ieder gewenst punt in het ontwerp een rendering laten maken zodat vanuit diverse zichtlijnen jouw toekomstige kantoorpand in beeld gebracht wordt. Het geeft ons enorme voldoening als het weer is gelukt om de rendering tot leven te wekken! Dit is altijd een hele gave en leuke uitdaging.

Een greep uit ons werk

jan-Valkenburg-copy-pantry-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-kantoor-glaswand-vergaderruimte-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-leestafel-ontvangstruimte-Cassonade.jpg
Jan-Valkenburg-lockers-zwart-design-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-woonkamer-ontvangstruimte-glaswand-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-zithoek-zit-flexwerken-Cassonade.jpg
jan-schiphol-overlegruimte-vergaderruimte-bartafel.jpg
Jan-entree-trap-Cassonade-.jpg

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg