Menu

Kantoorinrichting

Uw kantoorinrichting heeft als ultieme doel de normen en waardes, drijfveer en identiteit van uw bedrijf over te brengen aan de bezoekers van uw kantoorpand, de medewerkers en uw klanten. Daarnaast is het bewezen dat een prettig ontworpen en gerealiseerde inrichting bijdraagt aan de productiviteit van uw medewerkers. Reden te meer eens goed na te denken wat u allemaal kunt met uw kantoorinrichting. Als specialist op het gebied van het ontwerpen en realiseren van totale inrichtingsprojecten adviseren wij u graag over de mogelijkheden binnen uw organisatie! Bekijk voor inspiratie eens naar onze gerealiseerde projecten

Wat houdt kantoorinrichting in?

Heel simpel. Kantoorinrichting zegt het eigenlijk al, het inrichten van uw kantoor! Maar daarnaast leveren wij ook de inrichting voor scholen, hotels, winkels en zorginstellingen. Het kan gaan om het leveren en monteren van alleen de meubels zoals werkplekken, stoelen of banken maar ook over het ontwerpen en realiseren van uw gehele kantoorinrichting. Hierbij kunt u denken aan het leveren en monteren van wanden, vloerstoffering, elektra, klimaatoplossingen en raamstoffering.

Ieder project is anders en elke klant heeft haar eigen wensen en behoeftes. Daarom is het uiterst belangrijk in gesprek te raken en de diverse stakeholders samen te brengen om zo de vraag van uw organisatie goed uit te kristaliseren. Zo creëren wij de ideale kantoorinrichting specifiek ontworpen en gerealiseerd voor uw organisatie.

Uw specialist in kantoorinrichting

Door onze jarenlange ervaring in diverse projecten zijn wij de specialist voor uw kantoorinrichting. Of u nu een nieuwe inrichting ontworpen wilt hebben, compleet gerealiseerd en begeleid of alleen nieuwe meubels geleverd wilt krijgen. Alles is mogelijk! Wij organiseren, budgetteren, bewaken, verzorgen, leveren en begeleiden het totale project van A tot Z met als resultaat een nieuwe kantoorinrichting.

Wat wij hierin continue terug krijgen van onze klanten is dat het enorm prettig is om ontzorgt te worden. U kunt door met de corebusiness van uw organisatie en wij organiseren uw kantoorinrichting. Wij begeleiden u en uw organisatie bij het maken van de diverse beslissingen en adviseren u op basis van onze expertise en ervaring gefundeerd door een compleet budget. Zo komen we tot de juiste beslissingen voor uw organisatie. 

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Waar levert Cassonade haar diensten?

Wij leveren onze diensten door het gehele land. De complete kantoorinrichting die wij ontworpen hebben, zijn onder andere terug te vinden in Leiden, Zoetermeer, Gouda, Amsterdam, Baarn, Utrecht en Den Haag. Dit is een kleine greep van locaties waar wij actief zijn. Mochten wij uw interesse gewekt hebben met een van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op!