Onze werkwijze voor jouw ideale kantoorinrichting

Klimaatinstallatie? Check. Nieuwe wanden tegen geluidsoverlast? Doen we. Verstelbare bureaus? Gelukt.

We adviseren je over het ontwerpen, bouwen, verbouwen, verduurzamen, aankleden en de materiaalkeuze van jouw kantoor. Vervolgens begeleiden wij de verbouwing. Van die ene plint tot de verlichting, en van de beste stoelen tot een perfect ingerichte vergaderruimte. Als bouwtechnische professionals hebben we alle kennis in huis. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor alle vragen. Korte lijnen vinden we fijn.

Van wens naar plan

We luisteren en vertalen. Van jouw wensen maken we een concreet plan, waaruit onze expertise blijkt. Bij Cassonade Projectinrichting zien we onszelf als jouw partner. We adviseren eerlijk en mengen ons in het gesprek. Als wij denken dat een andere oplossing beter bij jullie past, dan hoor je dat. Wij maken wat jij zelf had willen bedenken. Hoe we dat doen, leggen we hier uit.

Wij schetsen een beeld

Jij bent eruit: je schakelt onze professionele hulp in om jouw kantoor te verbouwen. Allereerst hebben we telefonisch contact. Een afspraak op locatie volgt. Daar starten wij de uitvraag. We zijn benieuwd naar de hoeveelheid vierkante meters, medewerkers, jullie wensen en eventuele andere betrokken partijen. We kijken ook naar de bouwkundige elementen. We gaan dieper in op de wensen en hebben inhoudelijke vragen. Zo willen we bijvoorbeeld weten of er al een programma van eisen is opgesteld.

Naar de tekentafel

Na deze eerste kennismaking en inventarisatie staan onze radars aan. We hebben een helder beeld van de wensen van jouw organisatie. We gaan naar de tekentafel. Aan de hand van het ontwerp berekenen we de prijzen, zodat je vooraf een eerlijk beeld hebt van de kosten. In een presentatie vertellen we onze plannen. Er is alle ruimte voor aanvullingen en verbeteringen; met die feedback gaan wij weer aan de slag. Het definitieve plan volgt.

Opleveren van het kunstwerk

Het definitieve plan voldoet aan alle wensen en eisen. We hebben alles uitgedacht, ook het kleinste detail. Na jouw akkoord starten wij. Je ontvangt een planning en kunt erop vertrouwen dat we ons daaraan houden. Onze projectmanagers laten alles via plan verlopen. Je kunt rekenen op plannings- en budgetbewaking. We houden van korte lijnen en reageren snel. In bouwvergaderingen praten we je bij over de stand van zaken. Samen leven we toe naar het moment suprême: de oplevering.

Laat jouw project vlekkeloos verlopen.

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg