Diensten

Cassonade Projectinrichting adviseert je bij het ontwerpen, bouwen, verbouwen, verduurzamen, aankleden en de materiaalkeuze van jouw kantoor. Je schakelt ons onder andere in voor:

jan weesp kantoor flexplekken hybride werken Cassonade

Hybride werken

Vijf dagen per week acht uur per dag op kantoor werken is niet meer van deze tijd. Hybride werken is het nieuwe normaal. Daarop richt je het kantoor ook in: als een hybride werkplek. Het vertalen van dit nieuwe werkplekconcept naar een daadwerkelijke kantoorinrichting is niet zo simpel als het klinkt. Gelukkig weten wij exact wat jouw hybride kantoor nodig heeft.

mogelijk vastgoedfinancieringen breukelen04

Kantoorinrichting

Ben je van plan om jouw inrichting te veranderen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om jouw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe of als project, opgedeeld in diverse disciplines!

Carwise Almere design kantoor glaswanden hout Cassonade

Wanden

De indeling van jouw bedrijfspand valt of staat met de wanden. Heb je veel vergaderruimtes nodig? Of werken jouw collega’s in een stilteruimte? Wij denken mee over de beste kantoorindeling voor jouw bedrijf. Daarmee bedenken we dus ook waar we wanden plaatsen en waar een open indeling wenselijk is. En we sparren over het materiaal: een glaswand voelt toegankelijker dan een betonnen muur.

jan valkenburg zithoek zit flexwerken Cassonade

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van jouw nieuwe- en/of het revitaliseren van jouw bestaande kantoorpand.

Heerema Leiden kantine design verlichting bank Cassonade

Inrichting bedrijfspand

We hebben alle disciplines in huis om een project van A tot Z zelf te ontwerpen en begeleiden. We luisteren naar jou, bekijken het kantoorpand en vertalen alle wensen in een helder plan. Bij Cassonade Projectinrichting weten we wat je nodig hebt om het hele bedrijfspand om te toveren tot een fijne werkplek. We nemen zowel bestaande kantoorruimtes als casco bedrijfspanden onder handen.

denoordchemicals 1

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van jouw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor jouw huidige en toekomstige huisvesting. Wij ondersteunen je bij aanpassingen aan onder ander jouw kantoorpand, bedrijfspand en winkelinrichting.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg