Menu

Onze diensten

Cassonade heeft haar werkzaamheden onderverdeeld in drie focusgebieden. KantoorinrichtingProjectmanagement en Interieurontwerp. Onder deze drie pijlers vallen een aantal subcategorieën. Alles wat noodzakelijk is om u en uw medewerkers optimaal te laten functioneren in een bestaande en/of nieuwe kantooromgeving vindt u onder één dak. Wij komen graag met u in contact om in een persoonlijk gesprek onze passie voor huisvesting over te brengen. De koffie staat voor u klaar!

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe of als project, opgedeeld in diverse disciplines.

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisvesting. Wij ondersteunen u bij aanpassingen aan onder ander uw kantoorpand, bedrijfspand en winkelinrichting.