Menu

Over ons

Cassonade is in 2008 opgericht als projectmanagementbureau. In een team van gedreven en passionele professionals werken wij dagelijks met veel toewijding en betrokkenheid aan ontwerp- en interieursconcepten, turn-key huisvestingsprojecten en complete kantoor- en winkelinrichtingen.
Kleinschalige en omvangrijke projecten wisselen elkaar af. Wij opereren vanuit ons kantoor in Waddinxveen en zijn vaak op projectlocaties te vinden om de coördinatie en realisatie van het project op de voet te volgen.

Wilt u ook een kantooromgeving afgestemt op uw wensen en behoeftes?
neem dan nu contact op met één van onze specialisten!!

Missie

Cassonade Projectinrichting biedt opdrachtgevers kwalitatief hoogstaande oplossingen op het gebied van zakelijke huisvesting. Wij vertalen de wensen, de behoeftes, het karakter en filosofie van de opdrachtgever naar een interieurconcept. Dit concept is de fundering voor het managen en realiseren van het (interieur)project.

Visie

Cassonade Projectinrichting is de meest betrokken en complete partner in Nederland voor het oplossen van huisvestingsvraagstukken. De projecten die wij begeleiden zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Gezondheid, duurzaamheid en efficiëntie is ons gezamenlijk belang. Vorm, functionaliteit, sfeer en innovatie zijn de tools waar wij mee werken. Daarnaast kunnen wij de opdrachtgever zowel verrassen als uitdagen met creatieve oplossingen en toepassingen.

Wij geloven dat een succesvol inrichtingsproject optimaal tot stand komt door de kracht van samenwerking. Onze projectmanagers onderscheiden zich door een unieke kennis van bouwkundige zaken, ontwerpen, planning en routing. Daarbij staan wij dicht bij de opdrachtgever en spreken daardoor meer van een partnership dan van een klant-leverancier relatie.

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Waarom Cassonade?

Wij weten als geen ander hoe lastig een (her-) huisvestingstraject kan zijn naast de dagelijkse bezigheden die u heeft in uw bedrijf. Een dergelijk traject vergt zoveel voorbereiding, begeleiding, controle en expertise dat het verstandig is en veel rust geeft als u dit traject vanaf het begin stadium uit handen geeft.

We gaan samen op reis. U wordt door ons in het traject meegenomen en begeleid tijdens het maken van al uw keuzes. Wij zorgen ervoor dat het gehele project vlekkenloos verloopt zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijfsvoering en expertise.

Daarom Cassonade!

 • Persoonlijk contact

  Bij Cassonade heeft u altijd te maken met één en dezelfde projectmanager. Deze treedt op als ambassadeur van uw bedrijf.

 • Expertise

  Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de inrichtingsbranche kunnen wij uw organisatie op ieder vlak adviseren bij uw huisvestingsvraagstukken. Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw complexe en minder complexe projecten. Van het aanschaffen van nieuw meubilair tot een compleet nieuw inrichtings-/ nieuwbouw-/ verbouwvoorstel. Wij adviseren en ondersteunen u in de te nemen stappen en loodsen u door het doolhof dat (her)huisvesting heet.

 • Tot uw dienst

  Wij regelen alles! Wij ontzorgen u en uw organisatie zodat u door kunt met uw core business. En met alles bedoelen we ook echt alles! Van de klimaat installatie tot de elektra installatie, van de vloerstoffering tot het meubilair en van de visitekaartjes met uw nieuwe adres tot de nieuwe reclame-uitingen op uw pand. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Het enige wat u hoeft te doen is het ventileren van uw wensen en behoeftes die de fundering vormen voor het tailor-made voorstel voor de kantooromgeving die past bij uw organisatie.

 • Betrouwbaar

  Wij werken samen met partners waar wij een goede relatie mee hebben opgebouwd. Ze weten wat wij verwachten en kennen onze manier van werken. U komt hierdoor nooit voor verassingen te staan en het resultaat is iedere keer weer boven verwachting. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om uw huisleveranciers te betrekken. Zo werken de partners waar ú al ervaring mee heeft aan de realisatie van uw project. Denk bijvoorbeeld aan uw IT-partner, schoonmaakbedrijf en telefoniepartner. 

 • Groot netwerk

  Dankzij ons grote netwerk hebben wij voor iedere uitdaging een passende oplossing. Wij werken samen met strategische partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.