novotel denhaag cafe restaurant fotolijsten design Cassonade

Je schakelt ons in voor:

Ontwerp van een kantoorinrichting
Bouw of verbouw van een kantoorruimte
Verbouw, verandering of herinrichting van de bedrijfsruimte
Verduurzaming van de werkruimte
Aankleding met meubilair en decoratie voor het totaalplaatje

Cassonade Projectinrichting adviseert je bij het ontwerpen, bouwen, verbouwen, verduurzamen, aankleden en de materiaalkeuze van jouw kantoor. Ook de uitvoering nemen we voor onze rekening. We laten onze expertise spreken en gaan aan de slag als jouw partner.

Zo komen we tot unieke kantoren

Ons team tovert jouw kantoor om tot een inspirerende werkruimte. Hoe? Door te luisteren naar jullie wensen en die te overtreffen. Wij handelen uit kennis, expertise en oprechtheid. Wij willen weten wat je precies voor ogen hebt. En vooral: waarom? Wat is de achterliggende gedachte? Als partner denken we mee over het beste eindresultaat.

Bij Cassonade Projectinrichting werken bevlogen ontwerpers en bouwers die net een stapje verder gaan. We regelen en verzorgen iedere fase van een project. We hebben oog voor het uiterlijk, maar weten als bouwtechnische professionals ook alles over de beste manier van aanleg. Dat onderscheidt ons van andere bureaus. Leg een uitdaging bij ons neer en wij komen met een plan.

Klanten komen niet voor verrassingen te staan. Het ontwerp, de prijs en de planning staan van tevoren vast. En daar houden we ons aan.” 
Michel Kooiman, oprichter en mede-eigenaar.

Op ons kun je bouwen

We buigen ons over het kleinste detail, denken alles tot in de puntjes uit en nemen jou daarin mee. Zo is de enige verrassing het verbluffende eindresultaat. Transparantie is ons grootste goed. Vooraf bespreken we duidelijk de planning en de kosten. We wijken daar zo min mogelijk van af, maar wanneer wijzigingen toch onvermijdelijk zijn, brengen we jou direct op de hoogte. Je weet wat je aan ons hebt en kunt op ons bouwen.

Bij Cassonade Projectinrichting gaat ons hart sneller kloppen van bouwtechnische vraagstukken. Van een kantoorpand met drie verdiepingen tot een kantoor van twintig vierkante meter. We stropen onze mouwen op om tot de perfecte werkomgeving te komen. Schakel ons in voor jouw unieke, moderne en duurzame kantoor.

Wij zijn bouwtechnische professionals

We begonnen als projectmanagers van bouwkundige verbouwingen. Door de jaren heen groeiden we. Ons technische inzicht kenmerkte altijd onze kracht. Inmiddels regelen we het totaalplaatje: van het idee en het eerste ontwerp tot en met het allerlaatste schilderij aan de muur. Maar nog altijd vanuit de basis: het begeleiden van mooie projecten.

Wij bedenken en begeleiden jouw kantoorverbouwing

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg