Menu

Over ons

Cassonade is in 2008 opgericht als projectmanagementbureau. In een team van gedreven en passionele professionals werken wij dagelijks met veel toewijding en betrokkenheid aan ontwerp- en interieursconcepten, turrn-key huisvestingsprojecten en complete kantoor- en winkelinrichtingen.
Kleinschalige en omvangrijke projecten wisselen elkaar af. Wij opereren vanuit ons kantoor in Waddinxveen en zijn vaak op projectlocaties te vinden om de coördinatie en realisatie van het project op de voet te volgen.

Wilt u ook een kantooromgeving afgestemt op uw wensen en behoeftes?
neem dan nu contact op met één van onze specialisten!!

Missie

Cassonade biedt haar klanten inspirerende en waardevolle oplossingen op het gebied van zakelijke huisvesting. Het optimaal laten functioneren van alle gebruikers binnen uw huisvesting is ons ultieme doel.

Vorm, functionaliteit, sfeer en innovatie zijn de tools waar wij mee werken. Het karakter en het DNA van de opdrachtgever is de basis in ons ontwerp en moet staan als een huis. Samenwerken met alle stakeholders en strategische partners is hierin onze drijvende kracht.

Visie

Wij willen bekendstaan als de meest complete en beste dienstverlener op het gebied van inrichtingsprojecten. De inrichtingsprojecten die wij doorlopen zijn tot in puntjes verzorgd, kennen geen compromissen en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Dit willen wij bewerkstelligen door projecten te realiseren die drijven op gevoel en gezond verstand, geslaagd zijn als ze de juiste snaar weten te raken en perfect functioneren.

Wij geloven dat een succesvol inrichtingsproject optimaal tot stand komt door de kracht van samenwerking. Met de opdrachtgever maar ook onderling als ontwerp- en uitvoeringsteam.

Door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant en een creatieve invulling te geven aan de vraag, willen wij de klant zowel verassen als uitdagen.

Cassonade: van nieuwe vormen van werken tot duurzame materialen en innovatieve oplossingen, om zo uw huisvesting optimaal in te richten voor de gebruikers en de toekomst.

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Waarom Cassonade?

Wij weten als geen ander hoe lastig een (her-) huisvestingstraject kan zijn naast de dagelijkse bezigheden die u heeft in uw bedrijf. Een dergelijk traject vergt zoveel voorbereiding, begeleiding, controle en expertise dat het verstandig is en veel rust geeft als u dit traject vanaf het begin stadium uit handen geeft.

We gaan samen op reis. U wordt door ons in het traject meegenomen en begeleid tijdens het maken van al uw keuzes. Wij zorgen ervoor dat het gehele project vlekkenloos verloopt zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijfsvoering en expertise.

Daarom Cassonade!!

 • Persoonlijk contact

  Bij Cassonade heeft u altijd te maken met één en dezelfde projectmanager. Deze treedt op als ambassadeur van uw bedrijf.

 • Expertise

  Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de inrichtingsbranche kunnen wij uw organisatie op ieder vlak adviseren bij uw huisvestingsvraagstukken. Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw complexe en minder complexe projecten. Van het aanschaffen van nieuw meubilair tot een compleet nieuw inrichtings-/ nieuwbouw-/ verbouwvoorstel. Wij adviseren en ondersteunen u in de te nemen stappen en loodsen u door het doolhof dat (her)huisvesting heet.

 • Tot uw dienst

  Wij regelen alles! Wij ontzorgen u en uw organisatie zodat u door kunt met uw core business. En met alles bedoelen we ook echt alles! Van de klimaat installatie tot de elektra installatie, van de vloerstoffering tot het meubilair en van de visitekaartjes met uw nieuwe adres tot de nieuwe reclame-uitingen op uw pand. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Het enige wat u hoeft te doen is het ventileren van uw wensen en behoeftes die de fundering vormen voor het tailor-made voorstel voor de kantooromgeving die past bij uw organisatie.

 • Betrouwbaar

  Wij werken samen met partners waar wij een goede relatie mee hebben opgebouwd. Ze weten wat wij verwachten en kennen onze manier van werken. U komt hierdoor nooit voor verassingen te staan en het resultaat is iedere keer weer boven verwachting. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om uw huisleveranciers te betrekken. Zo werken de partners waar ú al ervaring mee heeft aan de realisatie van uw project. Denk bijvoorbeeld aan uw IT-partner, schoonmaakbedrijf en telefoniepartner. 

 • Groot netwerk

  Dankzij ons grote netwerk hebben wij voor iedere uitdaging een passende oplossing. Wij werken samen met strategische partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.