burobas meerstate 1 4
burobas_meerstate_07.jpg
burobas_meerstate_06.jpg
burobas_meerstate_01.jpg
burobas_meerstate_02.jpg
burobas_meerstate_05.jpg
burobas_meerstate_03.jpg
burobas_meerstate_04.jpg
burobas-meerstate-1-57.jpg

Het doel van dit project was om een fijne ontmoetingsruimte te creëren waar de bewoners van Meerstate in Heemskerk kunnen verblijven onder genot van een goede kop koffie en een gebakje. De twee aangrenzende patio's moesten voorzien worden van een nieuwe invulling, waar de bewoners van binnen de seizoenen kunnen beleven. Daarnaast moeten ze er ook samen een spelletje kunnen spelen, kunnen koken of een voetbalwedstrijd kunnen kijken. 

Plan van aanpak

Tijdens het ontwerpproces hebben we samengewerkt met onze partner BuroBas. Samen met hen hebben we gekeken naar de wensen van de klant, en zowel nieuwe als bestaande elementen toegepast in het nieuwe ontwerp. Zodoende is een deel van het meubilair hergebruikt. Door het in een nieuwe omgeving te zetten en de materialen te behandelen tegen vuil en schade lijkt het zo goed als nieuw en kan het weer jaren vooruit.

Het maatwerk is uitgevoerd is een zacht groene tint en deels met organische vormen om de zachtheid te bewaren. Er is gewerkt met vaste elementen, maar ook verrijdbare. Op die manier kan men de ruimte makkelijk indelen naar de wens van gebruik.

De bewoners hebben op deze manier een fijne plek om te genieten van hun kop koffie en samen te komen voor de dagbesteding of andere activiteiten.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg