denoordchemicals 1

We leveren

Expert in projectmanagement
1 centraal aanspreekpunt voor het hele project
Daadkrachtig en resultaatgericht
Gemak!

Onze project manager adviseert en assisteert u bij het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie. Als centraal aanspreekpunt binnen het project vertaald onze project manager uw ambitieniveau naar diverse aandachtsgebieden en wordt het project van initiatief tot en met oplevering daadkrachtig en resultaatgericht begeleid. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar u mee te maken krijgt. Wij zorgen voor het gewenste resultaat en nemen u op deze manier veel werk uit handen.

Kennis en expertise extern betrekken?

Op deze vraag zeggen wij volmondig ja! Cassonade hoort van haar klanten in eerste instantie vaak de opmerking “Voor het projectmanagement van dit project maak ik wel een van mijn medewerkers vrij”. Wij merken echter uit ervaring dat de klant hier altijd op terugkomt. Daar zijn een aantal goede redenen voor. 

Expertise

Wij zijn expert in projectmanagement van her- huisvestingstrajecten en doen dit dagelijks. Er komt veel specifieke kennis bij kijken. Van het plannen van alle uit te voeren werkzaamheden tot de specifieke kennis van bouwtechnische zaken, aansturen van de leveranciers en onderaannemers, begeleiden van uw eigen organisatie/medewerkers naar de nieuwe situatie, onderhandelingen met leveranciers, selecteren van de beste partij voor uw project, het bewaken van uw budget en de nazorg die uw project verdient. Wij maken van uw project een succes.

Kosten  

Projectmanagement uitbesteden kost geld maar levert ook geld op. Wat regelmatig over het hoofd gezien wordt is dat de medewerker die vrijgesteld wordt van zijn “normale” werkzaamheden, om het projectmanagement te doen, ook geld kost. Zijn eigen werkzaamheden vinden geen doorgang en de specifieke kennis en expertise voor een her- huisvestingstraject mist. Met name op dit laatste punt zijn grote besparingen te realiseren.

Gemak

Om als organisatie een her- huisvestingsproject in te gaan is veel voorbereiding noodzakelijk. Het kost ontzetten veel tijd, energie en inzet. Waar moet je überhaupt beginnen? Wij weten daar wel raad mee. Wij nemen uw organisatie aan de hand en loodsen u door het landschap dat her- huisvesting heet.

Neem nu contact met ons op als uw project onze begeleiding kan gebruiken! Wilt u liever ondersteund worden met een Turnkey project aanpak? Kijk dan ook eens op de pagina over Kantoorinrichting!

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg