Menu

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe of als project, opgedeeld in diverse disciplines.

Kantoorinrichting

Cassonade is een one-stop-shop voor al uw huisvesting gerelateerde vraagstukken en kantoorinrichting. Wij acteren voor nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retail bedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende organisaties.

Wij maken, aan de hand van uw wensen en behoeftes, een compleet kantoorinrichtingsplan met alle voorkomende werkzaamheden en facetten. Onze projectmanager zorgt voor een complete projectomschrijving, planning en maakt voor u het budget inzichtelijk. Zijn de plannen afgestemd op uw wensen en behoeftes en bent u akkoord met de uitwerking van uw kantoorinrichting, dan zal de projectmanager zorgdragen voor de uitvoering en implementatie van uw kantoorinrichtingstraject. Zo houdt u zich bezig met de core business van uw bedrijf en nemen wij voor u de project werkzaamheden uit handen.

Of het nu gaat om alleen het schilderen van de wand van de vergaderzaal, u een akoestisch vraagstuk heeft of een complete verbouwing georganiseerd wilt hebben, dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij kunnen u helpen en wij komen graag met u in contact voor uw nieuwe kantoorinrichting!

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om een fantastisch resultaat neer te zetten!! Neem daarom nu contact met ons op voor uw project!

Onze diensten voor kantoorinrichting:
Zoekt u een specifieke dienst of heeft u vragen over deze diensten?
Bekijk onze andere diensten of neem contact met ons op.
Onze andere diensten:
Enkele projecten waar deze dienst toegepast is:

Navico

Navico houdt zich bezig met...

De Noord Chemicals

De Noord Chemicals is een b...

Meander Innovation Center

Kantoorinrichting in een zi...