gemeentebergen burobas 0015groot
gemeentebergen-burobas_0029groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0043groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0040groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0028groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0033groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0003groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0021groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0015groot(1).jpeg
gemeentebergen-burobas_0008groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0006groot.jpeg
gemeentebergen-burobas_0002groot.jpeg

Voor dit mooie project hebben wij samengewerkt met onze partner Burobas, welke het ontwerp voor deze zaal en kamer hebben verzorgt:

"Inspiratie voor de nieuwe ruimte werd gevonden in de omgeving van Bergen die zich kenmerkt door de mooie bosrijke omgeving en het strand. Duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen vormden het uitgangspunt. De lichtringen boven de raadstafel verbeelden Bergen en de 6 kleinere dorpen die deel uitmaken van de gemeente. Het ingetogen kleurgebruik en de toepassing van groene elementen verwijzen naar de zee, de duinen en het bos." 

Akoestisch comfort en perfecte zichtbaarheid vanaf de publiekstribune zorgen voor een optimale beleving. De gekozen kleuren en materialen zijn - zoals Burobas al zegt - ingetogen en natuurlijk. Er zijn grote groene elementen gebruikt in de vorm van plantenhagen in de vaste inrichting en een boom. Een perfecte reflectie van de omgeving Bergen.

Samenwerken met de klant

Het ontwerp voor de raadzaal en commissiekamer is tot stand gekomen in samenspraak met de leden van de Raadswerkgroep van de Gemeente Bergen. Bij Cassonade werken we graag nauw samen met de zogenoemde klankboordgroep van het bedrijf, zodat we samen tot het beste resultaat komen, passend bij het bedrijf en de mensen die er werken.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg