Kantoorinrichting Leiden

Ook in de historische stad Leiden is de kantoorinrichting bij bedrijven een belangrijk aandachtspunt. Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting? Dan helpen wij u bij Cassonade graag verder! Of het nu gaat om uw nieuwe kantoorpand, het revitaliseren van uw huidige kantoor of het aanpassen van de kantoorinrichting van een nieuwe locatie? Wij nemen de uitdaging aan want niets is te gek!

Kantoorinrichting? Ook voor uw bedrijf belangrijk!

Voor uw bedrijf is het enorm van belang om uw normen en waardes, drijfveer en identiteit te vertalen en over te brengen op uw klanten. Dit is een lastige opgave en gebeurt vaak middels een goede website en u vertelt natuurlijk gepassioneerd over uw bedrijf. Het is echter ook belangrijk om de kantoorinrichting te laten spreken voor uw bedrijf. Zo krijgen uw klanten, bezoekers en uw medewerkers mee, waar uw bedrijf voor staat en creëert dit direct een beeld bij het betreden van uw Leidse kantoorpand. Dit houdt dus in dat u de personenen die uw pand betreden een gevoel mee kunt geven.

Los van het feit dat het goed is om klanten in uw verhaal mee te nemen is het ook goed voor uw medewerkers. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die in een schilderachtige omgeving wonen, zich fysiek beter voelen. Naar aanleiding van deze bevindingen zijn er diverse ondrzoeken gedaan naar de kantooromgeving. Hieruit blijkt dat een fraai en prettig ontworpen kantoorinrichting bijdraagt aan eenzelfde effect (medewerkers voelen zich fysiek beter en zullen minder verzuimen) en het levert een steeds belangrijkere bijdrage aan de productieve werksfeer.

Hoe gaat dat in Leiden in zijn werk?

Vaak ontstaan veranderingen aan uw kantoorinrichting uit een behoefte of een wens naar wat anders. Het begint met een idee of intentie die omgezet moet worden naar een plan en uitvoering. Cassonade is in de omgeving Leiden de ideale partij voor het beantwoorden van deze behoeftes. 

Wij brengen samen met u en uw organisatie de wensen en behoeftes in kaart en zorgen dat deze vertaald worden in een plan en ontwerpvisie.

Na het fintunen van het ontwerp van uw nieuwe kantoorrichting, start de voorbereiding van uw project. Wij zorgen dat er een budget opgesteld wordt zodat het inzichtelijk wordt welke kosten gemoeid zijn bij de aanpassingen aan uw kantoor. In Leiden hebben we te maken met veel monumentale panden en een historisch centrum waardoor ook de kantoorlocatie, aanleverroutes en vergunningsaanvragen belangrijk worden voor de aanpassingen. Het is namelijk een verschil of het pand zich in het historische centrum van de stad bevindt of aan de rand van de stadsgrens. Kortom aan alle aspecten wordt gedacht.

Na uw akkoord op het budget worden alle leveranciers ingepland en volgt er een definitieve planning. Hierin wordt duidelijk hoe het verloop van uw nieuwe kantoorinrichting eruit gaat zien.

Na al deze voorbereiding begeleidt Cassonade voor u het gehele project gedurende de uitvoering. U heeft één aanspreekpunt en dat zijn wij. Zo bijft het overzichtelijk en behapbaar en kunt u verder met uw dagelijkse bezigheden.

Leidse bedrijven kiezen voor Cassonade

Het aller belangrijkste is om bij een goede partij terecht te komen die voor u uw nieuwe kantoorinrichting in Leiden kan voorzien. Dan is het goed te weten dat Cassonade voor diverse bedrijven in Leiden de kantoorinrichting heeft verzorgd.

Een goed voorbeeld hiervan is het project dat wij gedaan hebben voor Heerema Marine Contractors, met het hoofdkantoor aan de Vondellaan 47 te Leiden. Dit is een project geweest waar wij vol trots op terug kijken. Benieuwd naar dit specifieke project? Bekijk dan wat wij voor Heerema hebben mogen betekenen.

Daarnaast acteren wij voor nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retailbedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende bedrijven.

Om die reden kunnen wij wel zeggen dat als u op zoek bent, u niet verder hoeft te zoeken! Wij kunnen u helpen en wij komen graag met u in contact! Laat via ons contactformulier uw vraag of contactgegevens achter en wij nemen contact met u op!

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade-profielfoto-niels-jpg.jpg