Kantoorinrichting Zoetermeer

Door de centrale liging en de bereikbaarheid van Zoetermeer zijn hier veel bedrijven te vinden, en waar je bedrijven zegt, zeg je kantoorinrichting. Dat is ook precies waar Cassonade u mee van dienst kan zijn! Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting? Dan komen wij graag met u in contact om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. 

Van loungebank tot complete kantoorinrichting

Bij Cassonade kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van uw kantoorinrichting in Zoetermeer. De gebruikelijke producten als bureaustoelen, vergaderstoelen- en tafels, werkplekken en kasten worden bij u op de gewenste locatie geleverd.

Bij het leveren van uw kantoorinrichting houdt het voor ons niet op. Met een vakkundig team verzorgen wij de inzhuizing en montage, zodat de meubels direct gebruiksklaar zijn en u kunt genieten van uw nieuwe meubilair. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Turnkey kantoorinrichting Zoetermeer

Naast het gebruikelijke kantoormeubilair is Cassonade ook uw partner als het gaat om totale inrichtingsprojecten in Zoetermeer en omgeving. De veel voorkomende elementen zijn bijvoorbeeld vloerbedekking, schilderwerk, interieurbouw, systeemwanden en verlichting. Al deze zaken worden door ons gefaciliteerd zodat uw organisatie door kan met de dagelijkse bezigheden.

Het Turnkey afbouw principe van uw kantoorinrichting is ons op het lijf geschreven. Graag nodigen wij u uit om onze diverse projecten te bekijken. U zult zien dat het ontwerp en de materialisering per project sterk uiteenloopt. Ieder bedrijf is anders met haar eigen identiteit en drijfveer waardoor ieder project een uniek eindresultaat heeft.

Ook voor uw kantoor in Zoetermeer!

Bent u geïnteresseerd en benieuwd wat wij voor u en uw kantoorinrichting in Zoetermeer kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.