Carwise Almere design pantry bar zithoek Cassonade
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

VAN LOUNGEBANK TOT COMPLETE KANTOORINRICHTING

Bij Cassonade kun je terecht voor al jouw wensen op het gebied van jouw kantoorinrichting in Zoetermeer. De gebruikelijke producten als bureaustoelen, vergaderstoelen- en tafels, werkplekken en kasten worden bij jou op de gewenste locatie geleverd.

Bij het leveren van jouw kantoorinrichting houdt het voor ons niet op. Met een vakkundig team verzorgen wij de inzhuizing en montage, zodat de meubels direct gebruiksklaar zijn en je kunt genieten van jouw nieuwe meubilair. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

TURNKEY KANTOORINRICHTING ZOETERMEER

Naast het gebruikelijke kantoormeubilair is Cassonade ook jouw partner als het gaat om totale inrichtingsprojecten in Zoetermeer en omgeving. De veel voorkomende elementen zijn bijvoorbeeld vloerbedekking, schilderwerk, interieurbouw, systeemwanden en verlichting. Al deze zaken worden door ons gefaciliteerd zodat jouw organisatie door kan met de dagelijkse bezigheden.

Het Turnkey afbouw principe van jouw kantoorinrichting is ons op het lijf geschreven. Graag nodigen wij je uit om onze diverse projecten te bekijken. Je zult zien dat het ontwerp en de materialisering per project sterk uiteenloopt. Ieder bedrijf is anders met haar eigen identiteit en drijfveer waardoor ieder project een uniek eindresultaat heeft.

OOK VOOR JOUW KANTOOR IN ZOETERMEER!

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat wij voor jou en jouw kantoorinrichting in Zoetermeer kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

GERELATEERDE PROJECTEN

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?