19092828092019mogelijkbreukelen090
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

Ontwerp, bouw, levering en plaatsing op maat

Bij Cassonade vinden wij het belangrijk dat jij je volledig op de core business van je bedrijf kunt blijven focussen. Om dit te realiseren ontzorgen wij jou en je organisatie volledig. We starten bij het ontwerp en eindigen als het laatste meubel juist gepositioneerd staat. Onze bouwtechnische professionals hebben veel kennis in huis om jouw kantoor om te toveren tot een fijne werkplek voor jouw werknemers.

Niet één project is bij ons hetzelfde. Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand of het opknappen van jouw huidige pand. Met de ervaring die wij hebben, is niks ons te gek!

Hoe Cassonade jouw kantoor interieur in Zoetermeer tot een succes maakt

We starten het proces met een afspraak op locatie in Zoetermeer. Samen schetsen we een duidelijk beeld van de wensen en behoeftes van jouw bedrijf. Niet alleen wordt hiermee voor ons de huisstijl duidelijk: ook worden de bouwkundige elementen die voor jouw kantoor van toepassing zijn in kaart gebracht. Vervolgens gaan samen rond de tekentafel plaatsnemen en leveren we binnen de kortste keren een offerte aan: allemaal zodat jij al snel een duidelijk beeld hebt van de kosten en de inrichting van het proces. We presenteren de plannen en ontvangen graag feedback. Uiteindelijk leveren wij het definitieve plan aan jou op en gaan we na akkoord snel aan de slag. Hiervoor ontvang je uiteraard een projectplanning. Samen leven we toe naar het moment suprême: de oplevering van jouw kantoor interieur in Zoetermeer!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Ben je benieuwd wat wij voor moois met jouw kantoor interieur in Zoetermeer kunnen doen? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze professionals geven je graag meer informatie over de mogelijkheden van Cassonade!

Gerelateerde projecten

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?