Menu

Projectinrichting Den Haag

Ook in de bestuurlijke hoofdstad van Nederland, Den Haag, is de projectinrichting bij bedrijven een belangrijk onderwerp. Waar uw bedrijf op zoek is naar een nieuwe inrichting biedt Cassonade uitkomst! Of het nu gaat om een nieuw opgeleverd kantoorpand, het revitaliseren van uw huidige kantoor of het aanpassen van de projectinrichting van een nieuwe locatie? Wij nemen de uitdaging aan want niets is te gek!

Projectinrichting belangrijk voor uw bedrijf?

De identiteit en drijfveer van uw bedrijf zijn vaak een ongrijpbaar iets. Daarom is het ontzettend belangrijk om deze via uw projectinrichting, ook in Den Haag, tentoon- te spreiden. Zo krijgen uw klanten, bezoekers en uw medewerkers mee, waar uw bedrijf voor staat en creëert dit direct een beeld bij het betreden van uw pand. Dit houdt dus in dat u de personenen die uw pand betreden een gevoel mee kunt geven. 

Ook bij uw projectinrichting is het zo dat u de eerste indruk maar één keer kunt maken. Binnen een of twee seconden wordt een beeld gevormd of uw bedrijf de moeite waard is. Deze indruk bepaald dus voor een deel of ze met u in zee gaan. Kortom zorg voor een goede eerste indruk!! En zet uw bedrijf uit de regio Haaglanden op de kaart met een prachtige inrichting!  

Hoe pakt u dat in Den Haag aan?

Het begint met een idee en de intentie om iets met uw projectinrichting te doen. U gaat in de regio Den Haag op zoek naar een projectinrichter en komt wellicht bij Cassonade uit. Wij gaan samen met u en uw organisatie de wensen en behoeftes in kaart brengen en zorgen dat deze vertaald worden in een plan en ontwerp visie.

Na het fintunen van het ontwerp van uw nieuwe projectinrichting, start de voorbereiding van uw project. Wij zorgen dat er een budget opgesteld wordt zodat het inzichtelijk wordt welke kosten gemoeid zijn bij de aanpassingen aan uw kantoor. In Den Haag staan veel hoge gebouwen in de binnenstad waardoor ook de kantoorlocatie belangrijk wordt voor de inhuissituatie betreffende alle materialen en meubels. Het is namelijk een verschil of het kantoor zich op de eerste etage bevindt of dat uw kantoor op de 8e etage aan een drukke straat gevestigd is. Kortom aan alle aspecten wordt gedacht.

Na uw akkoord op het budget worden alle leveranciers ingepland en volgt er een definitieve planning. Hierin wordt duidelijk hoe het verloop van uw nieuwe projectinrichting eruit gaat zien.

Na al deze voorbereiding begeleidt Cassonade voor u het gehele project gedurende de uitvoering. U heeft één aanspreekpunt en dat zijn wij. Zo bijft het overzichtelijk en behapbaar en kunt u verder met uw dagelijkse bezigheden.

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Bedrijven uit Den Haag kiezen voor Cassonade

Zoals eerder gezegd is het eerst noodzaak om bij een goede partij terecht te komen die voor u uw nieuwe projectinrichting in Den Haag kan voorzien. Dan is het goed te weten dat Cassonade voor diverse bedrijven in Den Haag de projectinrichting heeft verzorgd.

Dit zijn nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retailbedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende bedrijven. Om die reden kunnen wij wel zeggen dat als u op zoek bent, u niet verder hoeft te zoeken! Wij kunnen u helpen en wij komen graag met u in contact! Laat via ons contactformulier uw vraag of contactgegevens achter en wij nemen contact met u op!