icerobotics 16groot
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

PROJECTINRICHTING BELANGRIJK VOOR JOUW BEDRIJF?

De identiteit en drijfveer van jouw bedrijf zijn vaak een ongrijpbaar iets. Daarom is het ontzettend belangrijk om deze via jouw projectinrichting, ook in Den Haag, tentoon- te spreiden. Zo krijgen jouw klanten, bezoekers en jouw medewerkers mee, waar jouw bedrijf voor staat en creëert dit direct een beeld bij het betreden van jouw pand. Dit houdt dus in dat je de personen die jouw pand betreden een gevoel mee kunt geven. 

Ook bij jouw projectinrichting is het zo dat je de eerste indruk maar één keer kunt maken. Binnen een of twee seconden wordt een beeld gevormd of jouw bedrijf de moeite waard is. Deze indruk bepaald dus voor een deel of ze met je in zee gaan. Kortom zorg voor een goede eerste indruk!! En zet jouw bedrijf uit de regio Haaglanden op de kaart met een prachtige inrichting!

HOE PAK JE DAT IN DEN HAAG AAN?

Het begint met een idee en de intentie om iets met jouw projectinrichting te doen. Je gaat in de regio Den Haag op zoek naar een projectinrichter en komt wellicht bij Cassonade uit. Wij gaan samen met jou en jouw organisatie de wensen en behoeftes in kaart brengen en zorgen dat deze vertaald worden in een plan en ontwerp visie.

Na het fintunen van het ontwerp van jouw nieuwe projectinrichting, start de voorbereiding van jouw project. Wij zorgen dat er een budget opgesteld wordt zodat het inzichtelijk wordt welke kosten gemoeid zijn bij de aanpassingen aan jouw kantoor. In Den Haag staan veel hoge gebouwen in de binnenstad waardoor ook de kantoorlocatie belangrijk wordt voor de inhuissituatie betreffende alle materialen en meubels. Het is namelijk een verschil of het kantoor zich op de eerste etage bevindt of dat jouw kantoor op de 8e etage aan een drukke straat gevestigd is. Kortom aan alle aspecten wordt gedacht.

Na jouw akkoord op het budget worden alle leveranciers ingepland en volgt er een definitieve planning. Hierin wordt duidelijk hoe het verloop van jouw nieuwe projectinrichting eruit gaat zien.

Na al deze voorbereiding begeleidt Cassonade voor je het gehele project gedurende de uitvoering. Je hebt hierbij één aanspreekpunt. Zo bijft het overzichtelijk en behapbaar en kun je verder met jouw dagelijkse bezigheden.

BEDRIJVEN UIT DEN HAAG KIEZEN VOOR CASSONADE

Zoals eerder gezegd is het eerst noodzaak om bij een goede partij terecht te komen die voor jou je nieuwe projectinrichting in Den Haag kan voorzien. Dan is het goed te weten dat Cassonade voor diverse bedrijven in Den Haag de projectinrichting heeft verzorgd.

Dit zijn nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retailbedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende bedrijven. Om die reden kunnen wij wel zeggen dat als je op zoek bent, je niet verder hoeft te zoeken! Wij kunnen je helpen en wij komen graag met je in contact! Laat via ons contactformulier jouw vraag of contactgegevens achter en wij nemen contact met je op!

GERELATEERDE PROJECTEN

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?