Jan schiphol ontvangstruimte bank pantry 2 Cassonade
Meer informatie aanvragen
Expertise

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

Één aanspreekpunt

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

Van A tot Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

Beste kantoorinrichter in Den Haag

Als je op zoek bent naar een professionele kantoorinrichter in Den Haag, dan ben je bij Cassonade aan het juiste adres. Wij kunnen al je wensen uit laten komen: van een luxe of moderne kantoorinrichting, een industriële of zelfs een wat oudere stijl. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van je huidige kantoorinrichting en deze iets aanpassen. Kies dan voor een circulaire kantoorinrichting. 

We adviseren je over je gehele project. Van het ontwerpen, bouwen, verbouwen, verduurzamen, aankleden en de volledige materiaalkeuze van jouw in te richten kantoor. Daarna begeleiden wij de verbouwing. Dat gaat op detailniveau. Van die ene plint tot de verlichting en van de beste bureaustoelen tot een perfect ingerichte vergaderruimte. We zijn bouwtechnische professionals en hebben alle kennis in huis om je kantoor om te toveren tot de perfecte plek om dagelijks in te verblijven. Wil je alvast wat voorbeelden zien? Bekijk onze eerder gerealiseerde projecten. 

Onze werkwijze

Alles begint met het eerste contact. We maken hierop graag een eerste afspraak, in Den Haag. We gaan het gesprek aan, stellen gerichte vragen en kunnen al snel een duidelijk beeld schetsen van de plannen en wensen. We kijken naar de hoeveelheid vierkante meters, medewerkers, al jullie wensen en eventuele andere betrokken partijen. Ook kijken we naar de bouwkundige elementen. Iedere ruimte is immers anders en heeft een andere aanpak nodig. 

Na deze eerste kennismaking en inventarisatie hebben we een helder beeld van de wensen van jouw organisatie en gaan we naar de tekentafel. We berekenen de prijzen, zodat je vooraf een eerlijk beeld hebt van de kosten. We presenteren onze plannen en daarna is er ruimte voor aanvullingen en verbeteringen; met die feedback gaan we weer aan de slag en daarna volgt het definitieve plan. De basis is dat we samenwerken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

Na akkoord op het definitieve plan starten we en ontvang je direct een projectplanning. Onze projectmanager zorgt voor de uitvoering en implementatie. Hij bewaakt de planning en het budget en praat je regelmatig bij over de stand van zaken. Wij nemen alle projectwerkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt focussen op je eigen bedrijf.

Over Cassonade

Wij doen alles voor jouw kantoorinrichting. We weten dat ieder kantoor anders is en dat ieder kantoor zijn eigen uitdagingen, smaak en mogelijkheden heeft. Wij hebben kantoren ingericht voor een diversiteit aan ondernemingen, maar ook aan onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retail bedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende organisaties. 

Cassonade heeft jarenlange ervaring. Of je nu een nieuwe inrichting ontworpen wilt hebben, compleet gerealiseerd en begeleid of alleen nieuwe meubels geleverd wilt krijgen. Alles is mogelijk! Wij tekenen, organiseren, budgetteren, bewaken, verzorgen, leveren en begeleiden het totale project van A tot Z met als resultaat een nieuwe kantoorinrichting. 

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Cassonade is een ervaren en specialistische kantoorinrichter in Den Haag. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. 

Gerelateerde projecten

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?