Carwise Almere design pantry bar zithoek Cassonade
Meer informatie aanvragen
Expertise

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

Één aanspreekpunt

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

Van A tot Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

Complete kantoorinrichting in Delft

Bij Cassonade kun je terecht voor al je wensen op het gebied van kantoorinrichting in Delft. Van een luxe- tot aan een industriële kantoorinrichting, alles is mogelijk. Ga je voor een duurzame oplossing en behoud van bestaande elementen? Kies dan voor een circulaire kantoorinrichting. 

We adviseren je over het ontwerpen, bouwen, verbouwen, verduurzamen, aankleden en de materiaalkeuze van jouw kantoor. Vervolgens begeleiden wij de verbouwing. Van die ene plint tot aan de verlichting en van de beste bureaustoelen tot een perfect ingerichte vergaderruimte. Als bouwtechnische professionals hebben we alle kennis in huis om je kantoor om te toveren tot een waar kunstwerk. Graag inspiratie of ideeën opdoen? Bekijk onze eerder gerealiseerde projecten.

Onze werkwijze

 

  1. Allereerst hebben we telefonisch contact en maken een afspraak op locatie. We gaan het gesprek aan om een goed beeld te schetsen van de plannen en wensen. We zijn benieuwd naar de hoeveelheid vierkante meters, medewerkers, jullie wensen en eventuele andere betrokken partijen. Ook kijken we naar de bouwkundige elementen.

  2. Na deze eerste kennismaking en inventarisatie hebben we een helder beeld van de wensen van jouw organisatie en gaan we naar de tekentafel. Aan de hand van het ontwerp berekenen we de prijzen, zodat je vooraf een eerlijk beeld hebt van de kosten. We presenteren onze plannen en daarna is er ruimte voor aanvullingen en verbeteringen; met die feedback gaan we weer aan de slag. Het definitieve plan volgt.

  3. Na akkoord op het definitieve plan starten we en ontvang je direct een projectplanning. Onze projectmanager zorgt voor de uitvoering en implementatie. Hij bewaakt de planning en het budget en praat je regelmatig bij over de stand van zaken. Zo kun jij je focussen op de core business en nemen wij de projectwerkzaamheden uit handen. Samen leven we toe naar het moment suprême: de oplevering.

Over Cassonade

Cassonade is een one-stop-shop voor al jouw huisvesting gerelateerde vraagstukken en kantoorinrichting. Niet één project is hetzelfde en ieder project kent zijn eigen uitdagingen. Zo acteren ze voor nationale- en internationale bedrijven zoals; onderwijsinstellingen, hospitality organisaties, retail bedrijven, overheidsinstellingen en kantoorhoudende organisaties.

Door de jarenlange ervaring in diverse projecten zijn we de specialist voor kantoorinrichting. Of je nu een nieuwe inrichting ontworpen wilt hebben, compleet gerealiseerd en begeleid of alleen nieuwe meubels geleverd wilt krijgen. Alles is mogelijk! Wij organiseren, budgetteren, bewaken, verzorgen, leveren en begeleiden het totale project van A tot Z met als resultaat een nieuwe kantoorinrichting.

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat wij voor jou en je kantoorinrichting in Delft kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Gerelateerde projecten

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?