akoestischspuitplafondcassonade
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

Waarom kiezen voor ons akoestiek adviesbureau?

De akoestiek van een kantoor is een belangrijk element. Het draagt bij aan een gezonde, duurzame en prettige omgeving om in te werken. Goed akoestiek advies is echter iets waar een expert naar moet kijken (of luisteren). Wanneer je voor Cassonade als akoestiek adviesbureau kiest, kies je niet alleen voor op maat gemaakt advies en doordachte oplossingen. Wij gaan verder dan dat. Wij zijn jouw partner bij het ontwerpen, bouwen, verbouwen, verduurzamen, aankleden en de materiaalkeuze van jouw kantoor. Ons toegewijde team neemt ook de volledige uitvoering van het project voor zijn rekening. Laat onze expertise spreken terwijl we als jouw betrouwbare partner aan de slag gaan. 

Akoestiek op maat

Bij Cassonade geloven we in maatwerk, want ieder kantoor is anders. Onze 'akoestiek op maat'-diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw kantoorruimte. Of het nu gaat om het verminderen van galm, het beheersen van achtergrondgeluid of het verbeteren van spraakverstaanbaarheid: bij Cassonade hebben we de expertise om oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke wensen. 

Akoestische panelen voor kantoor

Een van de oplossingen voor het oplossen van geluidsproblemen, is het plaatsen van akoestische panelen. Deze panelen zijn speciaal en zorgvuldig ontworpen om galm en echo's te absorberen. Ze zijn echter niet alleen functioneel uitstekend, maar ook esthetisch. Als akoestisch adviesbureau Delft hebben wij speciale akoestische panelen ontworpen. Deze panelen integreren naadloos in uw interieur, waardoor een harmonieuze en stijlvolle werkomgeving ontstaat. Het plaatsen van deze akoestische panelen verhoogt dus direct de geluidskwaliteit in de ruimte én voegt toe aan de uitstraling ervan. Een betere combinatie hiervoor is er niet!

Neem contact met ons op

Bij Cassonade staat klanttevredenheid voorop. Ervaar onze transparante aanpak en toewijding aan kwaliteit. Neem de eerste stap naar een verbeterde akoestiek en een productieve werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en akoestiek advies in Delft. Wij vertellen graag hoe wij uw kantoorruimte kunnen transformeren met onze op maat gemaakte akoestische oplossingen. 

Gerelateerde projecten

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?