Carwise Almere design pantry bar zithoek Cassonade
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

Jouw bedrijfsinrichting in Krimpen aan den Ijssel tot in de puntjes geregeld

Waarschijnlijk zit je al een tijdje met de vraag in je hoofd: hoe ga ik ervoor zorgen dat dit kantoor meer sfeer krijgt? Cassonade is je antwoord! Bij Cassonade vinden we het belangrijk dat we jou zo min mogelijk tot last zijn. Jij moet je kunnen blijven focussen op de core business van jouw bedrijf. Daarom garanderen we onze klanten altijd: we ontzorgen jou van A tot Z.

Hoe gaan wij te werk? We starten het proces met een afspraak op locatie in Krimpen aan den Ijssel. Samen schetsen we een duidelijk beeld van de wensen en behoeftes van jouw bedrijf. Na deze afspraak gaan wij direct aan de slag. We leveren je binnen de kortste keren een ontwerp dat volledig aansluit bij jouw als bedrijf. Na goedkeurig beginnen we met bouwen.  Samen leven we uiteindelijk toe naar het moment suprême: de oplevering van jouw het nieuwe interieur van jouw kantoor in Krimpen aan den Ijssel!

Meer dan alleen een visitekaartje!

Naast dat jouw bedrijfsinrichting écht een visitekaartje is, levert het je nog veel meer op. Niet alleen je klanten gaan het namelijk waarderen, ook de werknemers zelf. Uit onderzoek blijkt dat werknemers productiever en creatiever werken in een sfeervolle omgeving. Je gaat merken dat de sfeer nog beter wordt en de werknemers met meer plezier naar het kantoor komen. Allemaal dankzij een prettige werkomgeving

Bedrijfsinrichting inspiratie opdoen

Door de jaren heen hebben we al vele projecten succesvol mogen afronden. Omdat elk bedrijf anders is, was geen één project hetzelfde. Een unieke bedrijfsinrichting van jouw kantoor in Krimpen aan den Ijssel kunnen we je garanderen. Benieuwd naar onze afgeronde projecten of wil je alvast wat inspiratie opdoen?

GERELATEERDE PROJECTEN

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?