Jan Weesp lunchruimte keuken Cassonade
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

Van klein restyling tot complete verbouwing in Bodegraven

Als je de intentie heeft om in Bodegraven een aanpassing aan jouw projectinrichting te doen, hoe groot of klein de aanpassing ook is, bij Cassonade ben je aan het juiste adres. Door de inventarisatie en uitvraag binnen jouw organisatie, ontstaat een duidelijk beeld van wat de wensen en behoeftes van jouw organisatie zijn. 

Cassonade, gevestigd in de buurt van Bodegraven, verzorgt een ontwerp, 3D schets en eventueel alvast een budget om in kaart te brengen welke consequenties de aanpassingen hebben. De aanpassingen kunnen variëren van het plaatsen van een nieuw bedrijfslogo of het schilderen van de wand van de vergaderkamer maar het kan ook een complete verbouwing en vernieuwing van de projectinrichting zijn. Dan kun je denken aan werkplekmeubilair, vergaderstoelen, audiovisuele oplossingen maar ook aan vloerstoffering, wanden en aanpassingen aan de elektra- en klimaatinstallatie. Kortom wij organiseren alles!

Van idee over projectinrichting tot realisatie

Het begint vaak als idee in een vergadering, "hoe gaat onze nieuwe projectinrichting eruitzien"? Diverse brainstorms verder begint zich langsaam een plan te vormen. En dan? Hoe krijg je, in jouw kantoor in Bodegraven, het idee wat ontstaan is gerealiseerd? Dat is soms een hele lastige vraag als je zich niet dagelijks bezig hoeft te houden met het ontwerpen-, realiseren- en begeleiden van de werkzaamheden voor een nieuwe kantooromgeving.

Waar haal je bijvoorbeeld al de diverse leveranciers vandaan? Dit kunnen soms wel tientalle verschillende leveranciers zijn.. Of wie weet er binnen de organisatie of de deuren en wanden volgens de brandveiligheid verplaatst mogen worden? Het oppakken van deze werkzaamheden kunnen een kostbare aangelegenheid worden door het missen van de juiste contacten, expertise en ervaring.

Wij kunnen je bij al deze vragen ondersteunen en begeleiden. Alle expertise en ervaring onder één dak! Cassonade neemt voor jou de werkzaamheden uit handen en je kunt doen waar je jouw plezier uit haalt en jouw geld mee verdient.

Voor ieder bedrijf in Bodegraven

Cassonade verzorgt projectinrichtingen voor diverse bedrijven bij je uit de buurt. Het maakt niet uit of het een school, bedrijf, retailorganisatie of hotel betreft. Wij leveren onze diensten aan organisaties uit de hoek van hospitality, retail, onderwijs en bedrijven die kantoorhoudend zijn. Allemaal bedrijven die bij jou in Bodegraven om de hoek zitten. Wil je meer weten over de projecten die wij gedaan hebben of wil je in gesprek komen om samen jouw project op te pakken? Schroom niet! en neem nu contact met ons op!

Gerelateerde projecten

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?