"Cassonade is een betrokken partij die meedenkt en oplossingsgericht te werk gaat. Neem van mij aan, projecten hebben hier de volle aandacht"

logo talpa radio

Hiddo Wijma | Facility Manager Talpa, Talpa Radio

Cassonade is benaderd om een ontwerp te maken voor de Boardroom van Talpa Radio. Hierin is het thema “muziek" genomen als leidraad voor het ontwerp. Hierdoor is een ruimte ontstaan waarin een levensgrote speaker de ruimte bespeeld met haar geluidsgolven en waarin met een geprint tapijt de link wordt gelegd naar de diverse dj’s en radiostations.

Een bevestiging voor ons dat we projecten goed doen is de gunning van een tweede opdracht, het ontwerpen van de nieuwe centrale receptie. Deze nieuwe receptie moest staan als een huis, uitdragen waar Talpa Radio voor staat en de ruimte kracht bij zetten.

Wij hebben voor onze opdrachtgever twee prachtige projecten afgerond waar, binnen de gehele organisatie van Talpa Radio, met trots over gesproken wordt. Van onze opdrachtgever Hiddo Wijma - Manager Facilitaire zaken - hebben wij een prachtige referentie ontvangen waarom juist Cassonade deze opdrachten heeft mogen uitvoeren;

"Wat Cassonade voor ons klaargespeeld heeft is van hoog niveau. Ondanks de diverse uitdagingen, verbouwen in een ruimte die ook een kantoorfunctie heeft en een nieuwe receptie plaatsen waar dagelijks honderden bezoekers en medewerkers passeren, is met een gedegen planning en afstemming binnen onze organisatie een prachtig resultaat met hoog afwerkingsniveau en oog voor detail behaald. Wat wij als prettig ervaren hebben is dat er gewerkt wordt naar de input en wensen van ons als opdrachtgever. Niet alleen in het ontwerp maar ook gedurende de uitvoeringsperiode. Cassonade is een betrokken partij die meedenkt en oplossingsgericht te werk gaat. Neem van mij aan, projecten hebben hier de volle aandacht."

Talpa Radio is het grootste en meest toonaangevende muziek entertainment bedrijf van Nederland. Met Radio 538, Radio 10Sky Radio en Radio Veronica, bereiken en beraken ze wekelijks meer dan 7 miljoen mensen. Bij Talpa Radio zit muziek in het hart en muziek is wat de organisatie tot grote hoogtes brengt. 

Gerelateerde project

heerema marine contractors 1

Heerema | Leiden

Geleverde diensten

Kantoorinrichting

het revitaliseren van jouw kantoorpand

Ben je van plan om jouw inrichting te veranderen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om jouw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe of als project, opgedeeld in diverse disciplines!

Interieurontwerp

revitaliseren van jouw kantoorpand

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van jouw nieuwe- en/of het revitaliseren van jouw bestaande kantoorpand.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg