Menu

Heerema

Vanuit een ontgroeide bedrijfslocatie heeft Heerema Marine Contractors op een naast gelegen terrein in Leiden de nieuwe huisvesting laten ontwikkelen. Een karakteristiek pand met een indrukwekkend atrium waar de lunch- en de ontvangstruimte is gesitueerd met enorme glasgevels en lichtstraten in het dak. De totale oppervlakte is ca. 20.000m2 en biedt huisvesting voor 1.500 kantoormedewerkers.

Lunchruimte Heerema Leiden

Cassonade heeft in opdracht van Aarts & Co het projectmanagement verzorgt voor de totale inhuizing, montage en oplevering van het kantoormeubilair. Een operatie binnen een strak opvolgend schema qua leveringen en montage. Verdieping na verdieping is het project uitgerold en aan Heerema opgeleverd. Uitdaging van dit project zat met name in de uitvoering tijdens een bouw die nog in volle gang was. Niet gereed zijn van het bouwterrein, beschikbaarheid van liften en een zeer lastige inhuissituatie. Al deze zaken zijn aan de voorkant van het project in kaart gebracht, de oplossing aangedragen en uitgevoerd.

Voor ons weer een project om trots op te zijn, mooie architectuur van Heyligers Design + Projects, goede en fijne partners om mee samen te werken en een ontzettend tevreden eindgebruiker.

 

Vragen over dit project of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.

Onze diensten voor dit project: