talpa radio entree balie verlichting detail Cassonade
talpa-radio-entree-balie-verlichting-detail-Cassonade.jpg
talpa-radio-entree-balie-detail-Cassonade.jpg
talpa-radio-entree-balie-schermen-Cassonade.jpg
talpa-radio-entree-eyecatcher-balie-Cassonade.jpg
talpa-radio-entree-Cassonade.jpg
talpa-radio-entree-binnen-Cassonade.jpg
Talpa-radio-balie-werkzaamheden-bouw-Cassonade.jpg
Talpa-Radio-plaatsen-nieuwe-receptie-Cassonade.jpg

Talpa Radio heeft Cassonade gevraagd om na te denken over het ontwerp van de nieuwe balie en hierin rekening te houden met verschillende facetten zoals het verbeteren van de functionaliteit van de receptie, sfeervoller en beter passend bij de uitstraling van Talpa Radio (robuuster) en aandacht voor toepassing van digitale communicatie. 

Na het verwerken van al deze facetten in het nieuwe ontwerp heeft Cassonade de gunning gekregen en hebben wij de nieuwe balie van Talpa Radio geleverd. 

Het inhuizen en monteren van de balie heeft veel voeten in de aarde gehad aangezien de complete balie en het blad van de kast zijn gemaakt van gestort beton.

Doordat er in de centrale hal van het gebouw ontzettend veel traffic is van gasten en medewerkers is er uit veiligheidsoverweging gekozen om een tijdelijke wand te plaatsen om zo de werklocatie te onttrekken aan het zicht. Ook is er een tijdelijk baliefunctie gecreëerd om de zo de gasten te kunnen blijven ontvangen. De doorlooptijd van het complete kantoorinrichting project is omwille van het minimaliseren van de overlast ingekrompen tot een kleine twee weken.

Hierdoor kon de receptie binnen afzienbare tijd en naar volle tevredenheid weer in gebruik genomen worden.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg