Menu

Projectinrichting Gouda

In de regio Gouda kan Cassonade uw kantoor voorzien van een compleet nieuwe of deels te vervangen projectinrichting. Wat houdt dit in? Wij verzorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Cassonade neemt u aan de hand en zorgt dat het gehele project vlekkenloos verloopt. Of het nu gaat om alleen nieuw schilderwerk, vloerstoffering, een enkele bureaustoel, bureau of het totale plaatje. Cassonade ontwerpt, organiseerd en realiseerd uw complete projectinrichting, zodat u verder kunt met de dingen waar u goed in bent. 

Van kleine restyling tot complete verbouwing?

Als u de intentie heeft om in Gouda een aanpassing aan uw projectinrichting te doen, hoe groot of klein de aanpassing ook is, bij Cassonade bent u aan het juiste adres. Door de inventarisatie en uitvraag binnen uw organisatie, ontstaat een duidelijk beeld van wat de wensen en behoeftes van uw organisatie zijn. 

Cassonade, gevestigd in de buurt van Gouda, verzorgt een ontwerp, 3D schets en eventueel alvast een budget om in kaart te brengen welke consequenties de aanpassingen hebben. De aanpassingen kunnen variëren van het plaatsen van een nieuw bedrijfslogo of het schilderen van de wand van de vergaderkamer maar het kan ook een complete verbouwing en vernieuwing van de projectinrichting zijn. Dan kunt u denken aan werkplekmeubilair, vergaderstoelen, audiovisuele oplossingen maar ook aan vloerstoffering, wanden en aanpassingen aan de elektra- en klimaatinstallatie. Kortom wij organiseren alles!

Van idee over projectinrichting tot realisatie

Het begint vaak als idee in een vergadering, "hoe gaat onze nieuwe projectinrichting eruitzien"? Diverse brainstorms verder begint zich langsaam een plan te vormen. En dan? Hoe krijgt u, in uw kantoor in Gouda, het idee wat ontstaan is gerealiseerd? Dat is soms een hele lastige vraag als u zich niet dagelijks bezig hoeft te houden met het ontwerpen-, realiseren- en begeleiden van de werkzaamheden voor een nieuwe kantooromgeving.

Waar haalt u bijvoorbeeld al de diverse leveranciers vandaan? Dit kunnen soms wel tientalle verschillende leveranciers zijn.. Of wie weet er binnen de organisatie of de deuren en wanden volgens de brandveiligheid verplaatst mogen worden? Het oppakken van deze werkzaamheden kunnen een kostbare aangelegenheid worden door het missen van de juiste contacten, expertise en ervaring.

Wij kunnen u bij al deze vragen ondersteunen en begeleiden. Alle expertise en ervaring onder een dak! Cassonade neemt u de werkzaamheden uit handen en u kunt doen waar u uw plezier uit haalt en uw geld mee verdient.

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Voor ieder bedrijf in Gouda

Cassonade verzorgt projectinrichtingen voor diverse bedrijven bij u uit de buurt. Het maakt niet uit of het een school, bedrijf, retailorganisatie of hotel betreft. Wij leveren onze diensten aan organisaties uit de hoek van hospitality, retail, onderwijs en bedrijven die kantoorhoudend zijn. Allemaal bedrijven die bij u in Gouda om de hoek zitten. Wilt u meer weten over de projecten die wij gedaan hebben of wilt u in gesprek komen om samen uw project op te pakken? Schroom niet! en neem nu contact met ons op!!