Wandbank en treinzit? De aanvulling voor uw kantoorinrichting

wandbank cassonade

Cassonade levert als dealer van Baan, trein- en wandbanken van de beste kwaliteit!

De zoektocht naar de ideale kantooromgeving en werkplek voor uw kantoor heeft er in de laatste decennia voor gezorgd dat er een transitie heeft plaatsgevonden naar een andere manier van werken, het taak gerelateerd werken. Deze zoektocht is een continue voortschrijdend inzicht en brengt steeds nieuwe veranderingen met zich mee om de ideale kantoorbeleving en kantoorinrichting te realiseren.

Door deze veranderingen is er behoefte ontstaan aan andere type werkplekmeubilair en een aangepaste kantoorinrichting. De kantooromgeving wordt steeds meer toegespitst op een dynamische beleving en werkvorm. De vraag naar multifunctioneel inzetbare meubels zoals werkplekken, treinbanken en ander meubilair is toegenomen.

In dit artikel richten wij ons op de treinbank. Cassonade levert naast de projectspecifieke werkzaamheden ook trein- en wandbanken van de beste kwaliteit! Alles is hierin mogelijk door het modulaire systeem dat gehanteerd wordt. Door de samenwerking met- en het dealerschap van Baan borgen wij het uitmuntende zitcomfort en de hoge kwaliteit van de banken. Op de productielocatie van Baan te Waddinxveen worden al meer dan 80 jaar alle meubelen met vakmanschap en nog steeds met de hand gefabriceerd.

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een treinbank, treinzit of wandbank dan bent u bij Cassonade aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het ontwerp, levering en installatie op locatie. Bekijk ook eens onze diensten want naast het leveren van treinbanken ondersteund Cassonade u ook graag met uw gehele projectinrichting en afbouwtraject.

weesperpoortunit22.4

Weesperpoort | Kantoor met uitstraling!

Lees verder
nieuws turnkey3

Slechts één aanspreekpunt voor jouw turn-key project!

Lees verder
renate cassonade

Uitbreiding team Cassonade

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg