Cassonade Projectinrichting fietst mee met Tour Facilitair

Tour facilitair 2022 team3 Cassonade

Op 1 juni hebben Melissa, Francis en Niels op uitnodiging van VEPA en BE by Beta deelgenomen aan de Tour Facilitair 2022.

Dit jaarlijks terugkerende evenement starte dit jaar vanaf het hoofdkantoor van Be by Beta in Breda. Na een hartelijke ontvangst met koffie en thee werden we rondgeleid door de showroom en de productieruimte van deze bureaustoelen leverancier.

Het was indrukwekkend om te zien wat er bij komt kijken om een ergonomisch en comfortabele bureaustoel te ontwikkelen. Daarnaast produceert Be by Beta haar nieuwe producten voornamelijk van gerecyclede materialen. Deze filosfie is van ontwerp tot aan de logistiek consequent doorgevoerd. De stoelen worden in gerecycled materiaal verpakt en zij bieden de eindgebruiker zelfs de mogelijkheid om de stoelen in herbruikbare hoezen geleverd te krijgen.

Na de rondleiding genoten we met 260 andere deelnemers van een heerlijk uitgebreide lunch. Rond 13:00 uur klonk het startschot en vertrokken we op onze glimmende racepaardjes voor een prachtige rit. Met tachtig kilometers voor de wielen fietsten we, kennismakend met toen nog onbekende deelnemers over de Brabantse keien richting Kaatsheuvel. Bij de Efteling was er een stop ingelast. Daar werden we keurig voorzien van de nodige catering en gingen we met Pardoes op de foto. Stichting Vila Pardoes was een van de begunstigde waarvoor er het nodige sponsorgeld was verzameld, hetgeen deze fietsrit nog een extra mooie glans gaf.

Daarna vervolgden we onze tocht. Het tempo nam zienderogen toe, veel stoplichten, draaien en keren langs vaarten en kanalen, alle ingrediënten voor een echte koers waren ineens volop aanwezig. Door de vele tempoversnellingen en een toenemende westerwind, werd het deelnemersveld behoorlijk uit elkaar gewaaierd. Maar wij hielden goed stand. We fietsten langs akkers, door mooie boomrijke omgevingen en genoten van deze perfect gepijlde koers. Voor we het wisten denderen we na drie uur fietsen met een keurig gemiddelde het Bredase bedrijventerrein weer op.

Na een heerlijk verkoelend tapbiertje hebben we ons opgefrist, omgekleed en deelgenomen aan de gezellige afterparty. Daar werd nog nagepraat over alle avonturen die we die middag beleefden, ontmoette vele bekenden en onbekenden die daarna toch bekenden werden. We kijken terug op een geweldige sportieve, energieke dag en danken de gehele organisatie voor dit fantastische evenement. Wat ons betreft zijn we volgend jaar weer van de partij...

Gekoppeld fotoalbum

Tour-facilitair-2022-start-Cassonade.jpeg
Tour-facilitair-2022-BeByBeta-productieruimte-stoffering-Cassonade.jpeg
Tour-facilitair-2022-fietsen-Cassonade.jpg
Tour-facilitair-2022-BeByBeta-productieruimte-Cassonade.jpeg
Tour-facilitair-2022-team2-Cassonade.jpg
Tour-facilitair-2022-team-Cassonade.jpg
Tour-facilitair-2022-verzamelfoto-Cassonade.jpeg
Tour-facilitair-broodjes-lunch-Cassonade.jpeg
cassonade circulariteit1

Ben jij al klaar voor een circulaire kantoorinrichting?

Lees verder
everlicht chemical projectstoffering

Cassonade levert de projectstoffering en maatwerk keuken bij Everlight Chemical

Lees verder
postillion dordrecht

Verbouwing Postillion Dordrecht

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg