Uw project van A tot Z geregeld?!

banier de noord chemicals

Cassonade verzogt uw project tot in de puntjes.

Soms wordt er aan ons gevraagd wat wij nou eigenlijk doen. Wij geven dan als antwoord dat wij huisvestingstrajecten voor bedrijven tot in de puntjes verzorgen. Van een eenvoudige aanpassing aan de vergaderruimte tot het ontwerpen en leveren van de compleet nieuwe kantoorinrichting van uw kantoor. En met compleet bedoelen we ook echt compleet! Zelfs aan de verhuiskaart en de nieuwe reclame uitingen, zoals de banier bij De Noord Chemicals, wordt gedacht.

Het is onze kracht om op voorhand en in de budgetteringsfase alle uitdagingen te tackelen en een compleet overzicht aan werkzaamheden en posten te genereren. Zo krijgt u voordat het project start een totaalbeeld van het projectbudget zonder verassingen.

Om een voorbeeld te geven wordt vaak het cable management vergeten of zelfs uit het budget geschrapt. Maar stelt u zich eens voor, al die mooie nieuwe bureaus waarbij de schermen en monitorarmen hergebruikt worden, maar waar de bekabeling slordig wordt weggewerkt.. Dit verpest het prachtige beeld dat de intentie van het hele project was. 

Door op voorhand dit soort zaken op te nemen in het budget kom je gaandeweg het traject niet voor verassingen te staan. 

Kortom Cassonade organiseerd al uw huisvesting gerelateerde vraagstukken, van ontwerp voor uw nieuwe kantoor, realisatie van uw project tot levering van vloeren, wanden, klimaatinstallatie, meubilair, werkplekken etcetera. 

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt om meer over ons te weten te komen of om eens een gesprek aan te gaan?! Neem dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter, dan zorgen wij voor een leuk gesprek. 

cassonade render1

Wij brengen jouw ontwerp al tot leven voordat we binnen zijn...

Lees verder
ondergrondse parkeergarage katwijk

Kantoorinrichting | Gebouw van het jaar verkiezing 2016

Lees verder
Profielfoto Francis Cassonade

Welkom Francis!

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg