de noord chemicals 1
de_noord_chemicals-1.jpg
de_noord_chemicals-8.jpg
de_noord_chemicals-2.jpg
de_noord_chemicals-3.jpg
de_noord_chemicals-7.jpg
de-noord-chemicals.jpg

Uiteindelijk is de zoektocht naar een pand geslaagd in het naastgelegen kantoorverzamelgebouw. Dit compleet, door pand eigenaar, gerevitaliseerde object voldeed aan alle behoeftes van De Noord Chemicals. Echter de gehuurde etages waren compleet casco.

In samenwerking met Officious, die het ontwerp en de levering van het meubilair voor haar rekening heeft genomen, is een prachtig nieuw kantoor gerealiseerd.

Cassonade is voor dit project verantwoordelijk geweest voor het verzorgen van de vaste kantoorinrichting het projectmanagement en het verhuismanagement. Een mooi compleet project! Wat u hier ziet is een project met hoogwaardige afwerking en prachtige producten. De vaste kantoorinrichting op deze casco kantoorvloeren is grondig aangepakt. Aan alles is gedacht.

In deze kantoorinrichting is een compleet aangepaste klimaatinstallatie, waarin de extra koeling van de serverruimte is meegenomen, toegepast. De elektrotechnische installatie is in totaliteit opgebouwd naar de wensen van de klant, rekening houdend met toekomstige groei en flexibele inzetbaarheid.

Doordat in deze kantoorinrichting diverse industriële eigenschappen zijn verwerkt blijft de uitstraling van het kantoor dicht bij de routes van het bedrijf. Zo zijn er glazen wanden met zwarte lijsten gebruikt, is er een opengewerkt plafond toegepast in de lunchruimte en zijn er diverse visuals met industriële afbeeldingen gebruikt.

Dit alles heeft geresulteerd in een kantoorinrichting van hoogstaand niveau die volledig op de wensen en behoeftes van de klant is afgestemd.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg