Wij brengen jouw ontwerp al tot leven voordat we binnen zijn...

cassonade render1

De ontwerpen die Cassonade maakt worden uitgetekend en desgewenst omgezet in een rendering. Een rendering is een 3D beeld dat door tekensoftware wordt gegenereerd en zo een fotorealistisch beeld geeft van de ruimte.

Doordat het voor opdrachtgevers soms lastig is om in te beelden hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien, wordt deze techniek veelvuldig toegepast.
Om die reden adviseren wij altijd om een rendering door ons te laten maken. Of het nu een ruimte betreft, of een volledig pand van 1000m2, renders kunnen gemaakt worden van elk ontwerp!

Het driedimensionale beeld geeft een treffende indruk van de werkelijkheid. Je kunt van ieder gewenst punt in het ontwerp een rendering laten maken zodat vanuit diverse zichtlijnen jouw toekomstige kantoorpand in beeld gebracht wordt.

Het grote verschil tusen lijntekeningen / plattegronden en een render is dat je met een render ook schaduwen inzichtelijk kan maken en kan laten zien wat verlichting doet in een bepaalde omgeving.

Het geeft ons enorme voldoening als het weer is gelukt om de rendering tot leven te wekken! Dit is altijd een hele gave en leuke uitdaging.

 

Tour facilitair 2022 team3 Cassonade

Cassonade Projectinrichting fietst mee met Tour Facilitair

Lees verder
ntwrkpeoplezaltbommelcassonade1.1

Durf jij buiten de kaders te denken?

Lees verder
Profielfoto Francis Cassonade

Welkom Francis!

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg