Cassonade denkt graag mee over jouw hybride werkplek!

cassonadehybridewerken1

Voordat we beginnen met het uitdenken van een concept ontwerp, spreken we met de verschillende stakeholders van jouw bedrijf. Daarin zitten bijvoorbeeld Directie, HR-, Facilitaire en IT-medewerkers. Zo willen we meerdere behoeften van de verschillende functies en afdelingen toetsen en verwerken in het concept. Alle belangen zetten we op een rijtje. Wij denken de beste indeling uit en nemen hier de werklijnen in mee.

We adviseren de beste oplossing, waarin de directie overzicht heeft en de medewerkers vrijheid ervaren. 
Zo creëren we een werkruimte die vertrouwen en sfeer ademt: een plek waar iedereen wil werken, vergaderen en samen wil komen. 
Kortom we gaan voor een fijne plek die aanmoedigt om taak- en functiegericht aan de slag te gaan waar collega’s elkaar op een fijne manier kunnen ontmoeten ondanks dat het op kantoor is.

Met een nieuw indelingsplan helpen wij jouw organisatie op weg om juiste keuzes te maken in de verdeling van taak- en functiegerichte werkplekken.

Heb je bepaalde taken waarbij je de volle focus nodig hebt? Dan kruip je thuis in je cocon. Of zoek je een inspirerende brainstormruimte met collega’s en wil je collega’s ontmoeten om elkaar weer eens voor de gek te houden? Dan is het kantoor jouw place to be.

ntwrkpeoplezaltbommelcassonade1.1

Durf jij buiten de kaders te denken?

Lees verder
maatwerk meubilair het waterland

Nieuwe inrichting open leercentrum van Het Waterland

Lees verder
Tour facilitair 2022 team3 Cassonade

Cassonade Projectinrichting fietst mee met Tour Facilitair

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg