Nieuwe inrichting open leercentrum van Het Waterland

maatwerk meubilair het waterland

Voor Het Waterland gaat Cassonade de nieuwe inrichting van het open leercentrum verzorgen.

Met trots kunnen wij melden dat Cassonade de gunning heeft gekregen voor het leveren en monteren van nieuw maatwerk voor het open leercentrum. 

In de afgelopen maanden is Cassonade voor Het Waterland bezig geweest om de nieuwe inrichting te ontwerpen voor het open leercentrum. Het ontwerp is tot stand gekomen na een complete uitvraag van alle wensen en behoeftes bij alle stakeholders.

Directie, IT, Docenten en zelfs studenten zijn betrokken bij het ontwerpproces. Dit heeft tot resultaat dat het meubilair voldoet aan de practische gebruikers eisen.

Cassonade voorziet voor Het Waterland het gehele plaatje. Van ontwerp, schets en uitvraag tot ontwikkeling, uitvoering en begeleiding. Er is overal aan gedacht, Cassonade regelt het monteren van het meubel, aansluiten van de IT installatie en aanpassen van de infrastructuur van de data en stroom voorzieningen.

Het Waterland is een zelfstandige praktijkschool voor leerlingen met een leerachterstand die begeleid en gecoacht worden naar werk, zelfstandigheid, vrijetijdsbesteding en waar mogelijk een vervolgopleiding. 

nieuws turnkey3

Slechts één aanspreekpunt voor jouw turn-key project!

Lees verder
cassonadehybridewerken1

Cassonade denkt graag mee over jouw hybride werkplek!

Lees verder
duurzamestilte1

PET Felt | Duurzame stilte

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg