PET Felt | Duurzame stilte

duurzamestilte1

In de voorbereidende fase van een project adviseren wij onze opdrachtgever om goed na te denken over het reduceren van geluid in de werkomgeving. Want naast geluiddempende wanden, plafonds, vloer en raamstoffering in onze ontwerpen, kun je ook akoestische wand en sfeerverlichtingselementen inzetten, vervaardigd van akoestisch PET Felt.

Hierbij kun je denken aan:

  • Verlichting
  • Wandpanelen
  • Dividers
  • Baffles (verticaal of horizontaal gependeld of direct hangend aan het plafond)

Maar wat is PET Felt eigenlijk?

PET Felt is een verfrissend materiaal, gemaakt van gerecycled Polyethyleentereftalaat (PET). Minimaal 60% van een plaat bestaat uit gerecyclede vezels, dit verschilt per kleur. PET Felt is een kant en klaar akoestisch plaatmateriaal. Het is zacht, sterk en duurzaam. Dankzij deze fysieke eigenschappen is het makkelijk te verwerken en toepasbaar zonder kostbare constructies en materialen.

De panelen zijn bovendien geschikt om te bedrukken en te snijden. Om meerdere redenen biedt PET Felt de perfecte oplossing voor de hedendaagse vraag naar duurzame materialen. Zonder tussen flexibiliteit, vorm of kleur te moeten kiezen.

Met deze elementen geef jij jouw kantoor niet alleen een stille, warme, fancy uitstraling, maar draag je ook een stukje bij aan duurzaamheid. Onze projectmanagers vertellen jou graag over de mogelijkheden...

Gekoppeld fotoalbum

duurzamestilte1.jpeg
duurzamestilte2.jpeg
duurzamestilte3.jpeg
duurzamestilte4.jpeg
duurzamestilte5.jpeg
wandbank cassonade

Wandbank en treinzit? De aanvulling voor uw kantoorinrichting

Lees verder
cassonadeturnkey

Werken volgens het Turn-Key principe

Lees verder
banier de noord chemicals

Uw project van A tot Z geregeld?!

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg