Heerema Leiden kantine design verlichting bank Cassonade
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

Inrichting kantoor in Breukelen, van A tot Z ontzorgt

Wat voor jou een groot voordeel is, is dat we jou bij Cassonade alles onder één dak kunnen bieden. We hebben verschillende disciplines in huis die samen ervoor zorgen dat het gehele project van A tot Z geregeld wordt. Gedurende het project krijg je één aanspreekpunt dat jou tijdens het traject geheel de weg wijst. Je bent ervan verzekerd dat deze persoon ervoor zorgt dat de zaken naadloos op elkaar aansluiten en dat jouw ideale plaatje klopt op het moment dat wij de deur van het pand voor de laatste keer achter ons dicht doen.

Jouw droomkantoor

Voordat we aan de slag gaan vinden we het belangrijk jouw bedrijf tot in de puntjes te leren kennen. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat het kantoor de waarden en het gevoel van jouw bedrijf gaat uitstralen. Naast de bedrijfssfeer volledig over te laten komen, biedt het eindresultaat ruimte voor geconcentreerd werken en creatieve brainstormsessies. Kortom, we zorgen voor de perfecte mix tussen jouw merkbeleving, sfeer, comfort, gevoel en uiteraard praktisch gebruik.

Kantoorinrichting inspiratie

Door de jaren heen hebben we al vele projecten succesvol mogen afronden. Omdat elk bedrijf anders is, was geen één project hetzelfde. Een unieke inrichting van jouw kantoor in Breukelen kunnen we je garanderen. Benieuwd naar onze afgeronde projecten?

Interesse? We staan jou graag te woord!

Benieuwd hoe we jouw bedrijfsinrichting in Breukelen kunnen omtoveren tot een fijne en inspirerende werkplek? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze professionals vertellen je graag in welke vorm we jou kunnen helpen!

GERELATEERDE PROJECTEN

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?