Complete Kantoorinrichting

Bij een complete kantoorinrichting kun je denken aan alle facetten die te maken hebben met jouw kantoorinrichting en huisvesting. En met compleet bedoelen wij ook echt compleet. Van schilderen van de conference room, plaatsen van wanden, aanpassingen aan de elektrotechnische- en klimaatinstallatie tot het leveren en plaatsen van (werkplek-) meubilair, (bureau-) stoelen, akoestische oplossingen en visuals op de wanden etcetera. Wij zijn de one-stop-shop voor al deze aspecten. Of het nu om één van deze aspecten gaat of om een compleet nieuwe kantoorinrichting, bij ons ben je aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs!

De voordelen van een complete kantoorinrichting

Het is altijd prettig om als organisatie bezig te kunnen blijven met jouw eigen core business. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een aanpassing van de complete kantoorinrichting, er gaat veel tijd zitten in het begeleiden van een inrichtingstraject en het vinden van de juiste leveranciers.

Vaak ontbreekt de specifieke expertise binnen de eigen organisatie, ontbreekt het aan tijd of worden belangrijke onderdelen over het hoofd gezien. Als er ook bouwkundige aanpassingen nodig zijn zoals het plaatsen van metalstud wanden, verleggen van de riolering en het aanleggen van watervoorzieningen dan is het toch handig als hier een expert een oordeel over kan vellen.

Om die redenen is het raadzaam een onafhankelijke partij, zoals ons, te selecteren die jouw organisatie hierin ontlast door onder andere advisering, begeleiding en de uiteindelijke levering en uitvoering van het project. Met één aanspreekpunt blijft het overzichtelijk en kun jij je focussen op de zaken die belangrijk voor je zijn.

Expert in complete kantoorinrichting

De jarenlange ervaring op het gebied van complete kantoorinrichting maakt ons de ideale partner voor jouw project. Wij weten als geen anders wat de inrichting op jouw kantoor nodig heeft. Niet alleen jouw klanten vinden het prettig om in een professionele omgeving ontvangen te worden maar ook jouw medewerkers doet het goed in een omgeving te werken waar een prettige sfeer hangt en die goed voor ze is.

Je bereikt veel meer met een goed doordachte complete kantoorinrichting dan alleen maar mooi zijn. jouw werkprocessen worden optimaal geïntegreerd, het klimaat is aangepast op de ruimtes die worden gecreëerd en jouw medewerkers werken in een omgeving waarvan ze weten dat deze bedoeld is ze goed- en welkom te laten voelen. Dit heeft een bewezen invloed op de productiviteit en efficiency van uw medewerkers. Ze hebben plezier en "happy people perform better". 

Ben je opzoek naar een onafhankelijk expert met een hart voor inrichten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Wij leveren complete kantoorinrichting door heel Nederland

Wij verzorgen jouw complete kantoorinrichting door heel Nederland. Dus schroom niet om met ons contact op te nemen. Een kleine greep uit de door ons ontworpen en gerealiseerde complete kantoorinrichting is terug te vinden op onze projectpagina. Ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan eens een kijkje op onze Dienstenpagina!

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg