Mogelijk Breukelen overleg kamer hal Cassonade
Meer informatie aanvragen
EXPERTISE

Wij handelen vanuit het oogpunt van jouw onderneming, onze experts weten precies wat jij nodig hebt.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als onestopshop heb jij bij ons aan één aanspreekpunt voldoende. Je kunt voor al je vragen bij ons terecht!

VAN A TOT Z

We ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel in. Iedere fase pakken wij op!

DE VOORDELEN VAN EEN COMPLETE KANTOORINRICHTING

Het is altijd prettig om als organisatie bezig te kunnen blijven met jouw eigen core business. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een aanpassing van de complete kantoorinrichting, er gaat veel tijd zitten in het begeleiden van een inrichtingstraject en het vinden van de juiste leveranciers.

Vaak ontbreekt de specifieke expertise binnen de eigen organisatie, ontbreekt het aan tijd of worden belangrijke onderdelen over het hoofd gezien. Als er ook bouwkundige aanpassingen nodig zijn zoals het plaatsen van metalstud wanden, verleggen van de riolering en het aanleggen van watervoorzieningen dan is het toch handig als hier een expert een oordeel over kan vellen.

Om die redenen is het raadzaam een onafhankelijke partij, zoals ons, te selecteren die jouw organisatie hierin ontlast door onder andere advisering, begeleiding en de uiteindelijke levering en uitvoering van het project. Met één aanspreekpunt blijft het overzichtelijk en kun jij je focussen op de zaken die belangrijk voor je zijn.

EXPERT IN COMPLETE KANTOORINRICHTING

De jarenlange ervaring op het gebied van complete kantoorinrichting maakt ons de ideale partner voor jouw project. Wij weten als geen anders wat de inrichting op jouw kantoor nodig heeft. Niet alleen jouw klanten vinden het prettig om in een professionele omgeving ontvangen te worden maar ook jouw medewerkers doet het goed in een omgeving te werken waar een prettige sfeer hangt en die goed voor ze is.

Je bereikt veel meer met een goed doordachte complete kantoorinrichting dan alleen maar mooi zijn. jouw werkprocessen worden optimaal geïntegreerd, het klimaat is aangepast op de ruimtes die worden gecreëerd en jouw medewerkers werken in een omgeving waarvan ze weten dat deze bedoeld is ze goed- en welkom te laten voelen. Dit heeft een bewezen invloed op de productiviteit en efficiency van uw medewerkers. Ze hebben plezier en "happy people perform better". 

Ben je opzoek naar een onafhankelijk expert met een hart voor inrichten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

WIJ LEVEREN COMPLETE KANTOORINRICHTING DOOR HEEL NEDERLAND

Wij verzorgen jouw complete kantoorinrichting door heel Nederland. Dus schroom niet om met ons contact op te nemen. Een kleine greep uit de door ons ontworpen en gerealiseerde complete kantoorinrichting is terug te vinden op onze projectpagina. Ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan eens een kijkje op onze Dienstenpagina!

GERELATEERDE PROJECTEN

Inrichtingen met een wauw-effect

gemeentebergen burobas 0015groot

De Beeck | Gemeente Bergen (NH)

ntwrkpeople brnstrm area

NtwrkPeople | Zaltbommel

Heb je vragen of advies nodig?