Menu

Complete Kantoorinrichting

Bij een complete kantoorinrichting kunt u denken aan alle facetten die te maken hebben met uw kantoorinrichting en huisvesting. En met compleet bedoelen wij ook echt compleet. Van schilderen van de conference room, plaatsen van wanden, aanpassingen aan de elektrotechnische- en klimaatinstallatie tot het leveren en plaatsen van (werkplek-) meubilair, (bureau-) stoelen, akoestische oplossingen en visuals op de wanden etcetera. Wij zijn de one-stop-shop voor al deze aspecten. Of het nu om één van deze aspecten gaat of om een compleet nieuwe kantoorinrichting, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs!

De voordelen van een complete kantoorinrichting

Het is altijd prettig om als organisatie bezig te kunnen blijven met uw eigen core business. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een aanpassing van de complete kantoorinrichting, er gaat veel tijd zitten in het begeleiden van een inrichtingstraject en het vinden van de juiste leveranciers.

Vaak ontbreekt de specifieke expertise binnen de eigen organisatie, ontbreekt het aan tijd of worden belangrijke onderdelen over het hoofd gezien. Als er ook bouwkundige aanpassingen nodig zijn zoals het plaatsen van metalstud wanden, verleggen van de riolering en het aanleggen van watervoorzieningen dan is het toch handig als hier een expert een oordeel over kan vellen.

Om die redenen is het raadzaam een onafhankelijke partij, zoals ons, te selecteren die uw organisatie hierin ontlast door onder andere advisering, begeleiding en de uiteindelijke levering en uitvoering van het project. Met één aanspreekpunt blijft het overzichtelijk en kunt u zich focussen op de zaken die belangrijk voor u zijn.

Expert in complete kantoorinrichting

De jarenlange ervaring op het gebied van complete kantoorinrichting maakt ons de ideale partner voor uw project. Wij weten als geen anders wat de inrichting op uw kantoor nodig heeft. Niet alleen uw klanten vinden het prettig om in een professionele omgeving ontvangen te worden maar ook uw medewerkers doet het goed in een omgeving te werken waar een prettige sfeer hangt en die goed voor ze is.

U bereikt veel meer met een goed doordachte complete kantoorinrichting dan alleen maar mooi zijn. Uw werkprocessen worden optimaal geïntegreerd, het klimaat is aangepast op de ruimtes die worden gecreëerd en uw medewerkers werken in een omgeving waarvan ze weten dat deze bedoeld is ze goed- en welkom te laten voelen. Dit heeft een bewezen invloed op de productiviteit en efficiency van uw medewerkers. Ze hebben plezier en "happy people perform better". 

Bent u opzoek naar een onafhankelijk expert met een hart voor inrichten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Uw specialist voor:

Interieurontwerp

Cassonade is gespecialiseerd in het onafhankelijk ontwerpen en realiseren van uw nieuwe- en/of het revitaliseren van uw bestaande kantoorpand. 

Kantoorinrichting

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe...

Projectmanagement

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisve...

Wij leveren complete kantoorinrichting door heel Nederland

Wij verzorgen uw complete kantoorinrichting door heel Nederland. Dus schroom niet om met ons contact op te nemen. Een kleine greep uit de door ons ontworpen en gerealiseerde complete kantoorinrichting is terug te vinden op onze projectpagina. Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan eens een kijkje op onze Dienstenpagina!