talpa radio boardroom decor Cassonade
talpa-radio-boardroom-decor-Cassonade.jpg
talpa-radio-boardroom-vergaderruimte-decor-Cassonade.jpg
talpa-radio-boardroom-decor-Cassonade.jpg
talpa-radio-boardroom-decor-details-Cassonade.jpg
talpa-radio-boardroom-decor-glaswand-Cassonade.jpg
talpa-radio-decor-details-Cassonade.jpg
talpa-radio-boardroom-laag-Cassonade.jpg
talpa-radio-boardroom-scherm-Cassonade.jpg

Talpa Network had de behoefte aan een nieuwe boardroom die de bedrijfscultuur van radioheads en music maniacs uitdraagt maar absoluut directie waardig is. Cassonade is door Talpa Network benaderd om deze mooie opdracht vorm te geven en in zijn geheel volgens het Turnkey principe uit te voeren. Zo wordt de facilitaire afdeling ontlast in de uitvoering van deze complexe taak.

Cassonade heeft voor deze mooie opdracht het ontwerp gemaakt, waarbij alle wensen en behoeftes van de klant zijn verwerkt in de boardroom. Wij hebben ons als doel gesteld om het hart van het bedrijf, muziek en entertainment, te vertalen naar deze ruimte. 

Als eye-catcher valt direct de speakerwand op die compleet op maat gemaakt is inclusief naar wens in te stellen RGB-led's. Deze verlichting is naar wens in te stellen, dus of 538, Radio Veronica of een van de andere radiostations hier nu vergaderen, de kleur wordt afgestemd op de huisstijl van de zender.

Wat ook meteen opvalt als je de boardroom binnenstapt is het geprinte tapijt. In samenwerking met de grafische afdeling van Talpa Network heeft Cassonade een tapijt laten drukken dat als vloerkleed ingelegd is in de nieuwe PVC vloer. Hierdoor ontstaat er een kleurig, stoer maar uiterst chique interieur dat past bij het gebruik van de ruimte en Talpa Network.

Als achterliggende gedachte heeft de architect geluid en haar golven geïmplementeerd in de verbeelding van het ontwerp. De speakerwand fungeerd als muziek drager vanwaaruit de golvende geluiden zich de ruimte door dragen. Om dit effect visueel te maken zijn akoestische vilt panelen gebruikt die uitwaaieren over het plafond.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?! Neem dan contact met ons op of bekijk onze diverse diensten.
Wij staan graag voor u klaar. 

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg