Werken volgens het Turn-Key principe

cassonadeturnkey

Wist u dat Cassonade Projectinrichting werkt volgens het zogenaamde Turn-Key principe? Turn Key betekent letterlijk sleutelklaar. Daarbij komt het erop neer dat onze projectmanager jouw (her)inrichtingsproject van ontwerp tot realisatie volledig uit handen neemt en ontzorgt. Zo kan jij lekker blijven ondernemen, terwijl wij het kantoor omtoveren tot een mooie en inspirerende werkomgeving. Hulp nodig met het (her)inrichten van jouw kantoor? Laat het ons weten! Dan gaan we samen om de tafel om te sparren en leggen we graag uit hoe we jullie kunnen helpen.

One-stop-shop

Cassonade Projectinrichting heeft alle disciplines in huis om de projectinrichting van jouw kantoor te realiseren. Wij ontwerpen, bouwen, coördineren, leveren de meubels en richten het geheel stijlvol in. Dat complete pakket, van A tot Z, noemen we een Turn Key project.

Daarmee heb jij een one-stop-shop en één aanspreekpunt. Zo ben je ervan verzekerd dat zaken naadloos op elkaar aansluiten en dat het totaalplaatje klopt zodra wij de deur achter ons dichttrekken.

Wat als ik geen turn-key nodig heb?

Uiteraard kunnen we je van dienst zijn op vele vlakken. Alle diensten bij elkaar noemen we een turn-key project, maar opdelen is ook zeker een optie. Ook voor een aparte vergaderruimte, los meubilair of alleen projectmanagement kun je bij ons terecht.

We denken graag met jou mee, of dit nu een project betreft van 40m2 of 2000m2. Elk project is uniek! We werken nauw samen om tot het beste resultaat te komen, ongeacht de grootte en het type project.

wandbank cassonade

Wandbank en treinzit? De aanvulling voor uw kantoorinrichting

Lees verder
kwadraadgoudawanden

De schoonheid van ons werk zit hem in de details...

Lees verder
Cassonade profielfoto Melissa

Welkom Melissa!

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg