Welkom Melissa!

Cassonade profielfoto Melissa

Hi! Mijn naam is Melissa, 25 lentes jong, samenwonend met mijn vriend en onze 2 katten in Zoetermeer, afkomstig uit Friesland, maar voor de liefde het platteland verruilt voor zuid Holland.

Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met alles wat maar creatief was. Waar dat vroeger voornamelijk met Lego en stoepkrijt was, is dat nu ontwerpen digitaliseren in 3D op de computer. Met mijn multifunctionele achtergrond en opleidingen ben ik een goede aanvulling in het team van Cassonade Projectinrichting. Krachten bundelen, daar ben ik een groot voorstander van!
 
In mijn vrije tijd ben ik sportief gezien ook graag multidisciplinair: hardlopen, survivallen, bolderen, triatlons, CrossFit. Noem iets, en ik doe het. Al deze sporten komen samen tot recht in de main sport die ik beoefen: obstakel runs! En dan het liefst de Ultra varianten, oftewel alles wat langer is dan een marathon. Lekker de hele dag bergen op en af rennen in een land waar ik normaliter niet snel zou komen, dat is toch geweldig? 
 
Vanaf nu ga Cassonade Projectinrichting versterken als interieurarchitect en werkvoorbereider. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk ernaar uit om mezelf verder te kunnen ontwikkelen op een plek waar ruimte is voor alle creativiteit en sportiviteit! 

weesperpoortunit22.4

Weesperpoort | Kantoor met uitstraling!

Lees verder
maatwerk meubilair het waterland

Nieuwe inrichting open leercentrum van Het Waterland

Lees verder
everlicht chemical projectstoffering

Cassonade levert de projectstoffering en maatwerk keuken bij Everlight Chemical

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg