Welkom Francis!

Profielfoto Francis Cassonade

Mijn naam is Francis de Bruijn, 52 jaartjes jong en kom uit Haarlem. Om de week woon ik samen met mijn 15-jarige dochter Fleur in mijn appartement in Haarlem. In de andere week woon ik samen met mijn lieve partner Mirjam in Hoofddorp.

In de weekenden trek ik er graag op uit en wel het liefst buiten in de natuur. Dan rijd ik mijn rondjes op de racefiets en in de wintermaanden cross ik met de mountainbike door het bos. Thuisgekomen ga ik verder met grote en kleine klusprojecten in en rond het huis, dat vind ik superleuk om te doen. Daarnaast deel ik met Mirjam een diepe passie voor fotografie, bezoeken we regelmatig inspirerende kunstmusea of trekken de wandelschoenen aan. Maar we waarderen ook een stukje ontspanning. Onder het genot van een goed glas wijn luisteren we graag naar muziek, bezoeken regelmatig pop- soul- jazzconcerten en theatervoorstellingen.

Mijn carrière begon ooit in de grafische branche, daar ligt mijn basis en passie voor het creëren en realiseren van mooie en oogstrelende producten. Later groeide ik door als drukwerkinkoper bij KLM waar ik verantwoordelijk was voor de inkoop, logistiek en het voorraadmanagement van grafische producties. Daarna ben ik gaan werken voor de inkooporganisatie van Sodexo Facility Management.

Door de covid-19 epidemie kwam ik volledig thuis te werken en versleet ik vele (saaie) dagen achter een laptop, afgewisseld door vele online calls met diverse stakeholders. Dat is niets voor mij. Het werd hoog tijd om weer met de voetjes in de modder te gaan staan en voor ik het wist zat ik met de mannen van Cassonade aan tafel… En dat klikte onmiddellijk.

Vanaf nu kom ik het Cassonade team versterken als projectmanager en daar heb ik enorm veel zin in. In deze functie voegen mijn persoonlijkheid en carrière zich naadloos samen. Daarmee past de hashtag #Cassonademaaktmooier mij als een maatkostuum. Want ik vind het echt te gek om met dit dynamische team mooie inrichtingen te gaan maken met als doel de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

klober klimastuhl 2

Klöber Klimastuhl | Het gedachtegoed van Klöber

Lees verder
cassonadehybridewerken1

Cassonade denkt graag mee over jouw hybride werkplek!

Lees verder
akoestischplafondcassonade

Verbeter de akoestiek met een mooi plafond

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg