Nieuwe website Cassonade

nieuwe website cassonade

Na maanden van hard werken kunnen wij het volgende met trots melden!!

Na maanden van hard werken kunnen wij melden dat we onze nieuwe website vanmorgen met succes hebben gelanceerd. 

Nadat onze oude website gehackt is zijn wij overgegaan tot een selectieprocedure waarin een aantal internetbureaus zijn benaderd voor het bouwen van onze nieuwe website. Door onze recente ervaring met een gehackte website zijn voorafgaand aan deze procedure een aantal criteria opgesteld. Het gebruik van een eigen CMS, optimale vindbaarheid en goede beveiliging waren één van onze voorwaarden. 

Na een bezoek aan drie partijen die het beste uit onze analyse naar voren zijn gekomen, hebben wij bij deze partijen een kennismakingsgesprek gehad. Uit deze gesprekken en een grondig onderzoek van het portfolio van deze internetbureaus is RB-Media naar voren gekomen als de partij die voor ons de website is gaan bouwen. Dit bureau is actief in onder andere website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en online marketing.

De website die u nu bezoekt is het eindresultaat van een aantal maanden ontwerpen, bouwen, finetunen, schrijven, fotograferen en redigeren. Wij zijn ontzettend blij, enorm trots en dankbaar met het eindresultaat! Wij hopen dat u er hetzelfde over denkt!

drenteatijdritnck

Nederlands kampioenschap tijdrijden voor bedrijven

Lees verder
cassonade render1

Wij brengen jouw ontwerp al tot leven voordat we binnen zijn...

Lees verder
ntwrkpeoplezaltbommelcassonade1.1

Durf jij buiten de kaders te denken?

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg