De schoonheid van ons werk zit hem in de details...

kwadraadgoudawanden

Tijdens het bouwen van jouw bedrijfs- of horeca unit hebben wij netjes werken hoog in het vaandel staan. Bij onze stukadoors komt dit altijd goed naar voren! Afgelopen week waren wij op een van onze projectlocaties aan het stucen en dat leek ons een mooie aanleiding om daar eens wat over te posten. Daarom vertellen we graag wat over de stukadoors die ruwe wanden en plafonds transformeren naar mooie strakke werkruimten.

Trots op onze stukadoors!

Stukadoors staan soms bekend als een beroepsgroep die je graag ziet komen en nog veel liever weer ziet vetrekken. Deze vakmensen worden daarmee, geheel onterecht, in een verkeerd daglicht geplaatst.

Onze stukadoors spreken op elk vlak onze taal en wanneer zij op onze klantlocatie aan het werk gaan, wordt allereerst de vloer afgedekt. Daarbij maken zij geen onderscheid tussen een betonnen (ruwbouw)vloer of een bestaande vloer van een herhuisvestingsproject. Het mixen gebeurt eveneens op afgedekte vloervlakken. Daarnaast worden alle deuren, (deur)kozijnen en eventueel bestaande maatwerk elementen nauwkeurig afgeplakt.

Wij lopen tijdens of kort na het stucen met onze klanten een rondje en zijn dan trots op het resultaat en op hun nette manier van werken. Wanneer onze stukadoors klaar zijn wordt de vloer bezemschoon opgeleverd.

Daarnaast komen onze projectmanagers zeer regelmatig op de bouwlocaties en zien ook toe op het nette werken. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw opdracht in elk opzicht in goede handen is!

Gekoppeld fotoalbum

kwadraadgouda1.1.gif
kwadraadgouda1.2.gif
kwadraadgouda1.3kopie.jpg
jelba utrecht cassonade

Start Jelba

Lees verder
duurzamestilte1

PET Felt | Duurzame stilte

Lees verder
akoestischplafondcassonade

Verbeter de akoestiek met een mooi plafond

Lees verder

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg