"Ze hebben van alle aspecten van kantoorinrichting verstand. Hierdoor weet ik zeker dat we geld bespaard hebben!"

logodenoordchemicals.png

Marco Bowser | Directeur De Noord Chemicals, De Noord Chemicals

"Cassonade is de partij geweest die de vaste kantoorinrichting voor ons nieuwe kantoor in Ridderkerk heeft verzorgd. Tijdens de zoektocht naar een nieuw kantoorpand zijn wij bij onze huidige verhuurder, die ook het naastgelegen kantoorpand bezit, terechtgekomen."

"Dit kantoorpand is compleet gerevitaliseerd en voldoet aan alle huidige maatstaven. Dit sprak ons erg aan aangezien het naast de deur is en ons oude pand niet meer van deze tijd was. In totaal huren wij nu circa 450m2. Een klein deel op de begane grond voor onze vergaderkamer en concentratiecellen en het grootste deel op de eerste etage voor de kantoor- en lunchruimte."

"Wat ons erg aanspreekt aan de benadering van Cassonade Projectinrichting is de expertise die ze in huis hebben van het totale kantoorplaatje. Ik zou me namelijk niet in kunnen denken wat er allemaal mis had kunnen gaan als ik dit zelf had moeten regelen laat staan waar ik de tijd vandaan had moeten halen."

"Daarnaast is het persoonlijke contact en de adviserende rol met betrekking tot alle technische en praktische aspecten die komen kijken bij een verbouwing en verhuizing erg prettig. Zo hadden wij nooit gedacht aan het feit dat het oude kantoor ook leeggehaald moest worden of dat er bij de verhuurder nog bepaalde zaken onderhandelbaar zijn. Wij moesten namelijk ons oude pand verlaten vanwege de aanstaande revitalisatie."

"Ik kan dan ook niet anders dan Cassonade van harte aanbevelen bij bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe kantoorinrichting, gaan verhuizen of verbouwen."

Marco Bowser - Directeur De Noord Chemicals

Geleverde diensten

Kantoorinrichting

het revitaliseren van uw kantoorpand

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe of als project, opgedeeld in diverse disciplines.!

Projectmanagement

het revitaliseren van uw kantoorpand

Cassonade fungeert als onafhankelijk projectmanagementbureau, gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van uw organisatie op weg naar een totaaloplossing voor uw huidige en toekomstige huisvesting. Wij ondersteunen u bij aanpassingen aan onder ander uw kantoorpand, bedrijfspand en winkelinrichting.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade-profielfoto-niels-jpg.jpg