vintura-baarn.jpg
vintura-baarn.jpg
vintura-baarn-1.jpg
vintura-baarn-2.jpg
vintura-baarn-3.jpg

Vintura wil hier gezamenlijk lunchen, werken, presenteren, vergaderen en gasten ontvangen. Deze ruimte is gerealiseerd op de begane grond van het kantoor.

In samenwerking met PVO interireur voor het meubilair en Bureau NVDS voor het ontwerp is er een zeer fraaie ruimte ontstaan waarbij aan alle details is gedacht. Om de twee oude ruimten samen te voegen is er een staalconstructie geplaatst waardoor een van de dragende muren gesloopt kon worden. De akoestiek is opgelost door het toepassen van volledig gestoffeerde wanden en akoestische panelen. De houten vloer loopt door, over de bar van de maatwerk keuken wat een zeer fraai beeld geeft.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade-profielfoto-niels-jpg.jpg