ntwrkpeople brnstrm area
ntwrkpeople-brnstrm-area(1).jpeg
ntwrkpeople-cassonade-2.jpg
ntwrkpeople-cassonade-6(1).jpg
ntwrkpeople-cassonade-5.jpg
ntwrkpeople-cassonade-4.jpg
ntwrkpeople-cassonade-1.jpg
ntwrkpeople-cassonade-3.jpg

Van eerste gesprek naar het uiteindelijke ontwerp

Aan Cassonade was het de taak om de vertaalslag te maken van de wensen van de klant. De elementen die we hebben meegenomen:

  • Vernieuwde branding van het bedrijf
  • Thuiswerkers een reden geven om op kantoor te komen werken
  • Een ruimte om te ontspannen, maar wel op een leuke IT-manier
  • De gezamelijke entree creatief afscheiden van de entree van het bedrijf
  • Wens voor stilteruimtes
  • Wens voor een geluidsdichte salesruimte

Met deze handvaten en het respecteren van de vormen van het pand zijn we aan de slag gegaan. Zodoende zijn we begonnen met sloopwerkzaamheden, bestaande uit het verwijderen van oude vloerstoffering, herstellen en aanpassen van het systeemplafond, het laten omleggen van de klimaatbeheersing, slopen van de oude keuken en het verwijderen van wanden.

Hierna was het tijd om alles weer op te bouwen. Er zijn nieuwe (glas)wanden geplaatst, pantry's en een geheel nieuwe keuken geplaatst, alle wanden zijn geschilderd, kozijnen zijn aangepast, deuren zijn gewrapped, de nieuwe vloeren zijn gelegd en uiteindelijk is al het nieuwe meubilair geleverd en op zijn plek gezet.

In een tijdsbestek van ongeveer 8 weken hebben wij de twee volledige verdiepingen van het mooie pand in Zaltbommel om weten te toveren in een echt clubhouse wat NTWRK People ademt.

Ook de entree van het pand werd aangepakt!

Uiteraard hebben wij voor- tijdens en na het traject bij NTWRK People ook contact gehad met de verhuurder van het pand. Hij wilde graag op de hoogte zijn van de verbouwing en zodoende had hij ook de wens om de gezamelijke entree van het pand op te knappen.

Hier hebben wij tijdens de verbouwing van NTWRK People een mooi ontwerp voor mogen maken, welke gelijktijdig is uitgevoerd, zodat het pand in 1 geheel opgeleverd kon worden.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg