Menu

Novotel Den Haag City Centre

Stijl, coördinatie en flexibiliteit zijn de tools waar wij mee werken

Voor de opdrachtgever AccorInvest hebben wij een door Phillip Watts Design gemaakt ontwerp van de hotellobby en het restaurant in de praktijk toegepast. In de rol als projectmanager hebben wij op locatie de bouwkundige werkzaamheden begeleid en waren we het vaste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgever, uitvoerders en architecten. Het eindresultaat is het stijlvolste hotel van de Hofstad; Novotel Den Haag City Centre.

Ervaringen van de projectmanager

“De gasten van het hotel mochten zo min mogelijk overlast hebben van de werkzaamheden om hun verblijf in Den Haag zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom moesten we rekening houden met de routing tijdens de check-in, het ontbijt, de lunch en het diner. We hebben de uitvoering daarom in verschillende fases opgeknipt en uitgevoerd zonder dat de planning zou uitlopen.”

De kracht van samenwerking

Wij zijn voor dit verbouwingstraject ingehuurd als projectmanagementbureau. Er ging veel tijd zitten in het vertalen van het in Engeland gemaakte ontwerp naar Europese kleuren, materialen en standaarden. Het resultaat is een smaakvolle lobby en een modern restaurant met een prachtig uitgelichte bar.

Vragen over dit project of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.

Onze diensten voor dit project: