Menu

Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Licht, openheid, kleur en kwaliteit zijn de tools waar wij mee werken.

Het open karakter van de werkvloer zorgt voor mooie en lange zichtlijnen. Door op sommige plekken een doorkijk te creëren wordt de ruimte optisch groter en vooral nóg lichter. Daarnaast wordt er in het ontwerp gebruikgemaakt van aardse tinten, warme kleuren en natuurlijke materialen. Het resultaat is een hoogstaand afwerkingsniveau en een tijdloos design.

Ervaringen van de projectmanager.

"Het startpunt van het project was een casco nieuwbouwpand wat wij verder volledig hebben mogen afbouwen. Daar de bouwkundig-aannemer een enorme uitloop had van zijn bouwperiode en de huidige locatie van de gebruiker al verkocht was, zat er veel druk op de planning.”

Dicht bij de opdrachtgever.

“Cassonade Projectinrichting heeft voor ons nieuwe kantoorpand vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering fantastisch geadviseerd en begeleid. Cassonade Projectinrichting is een organisatie die zijn afspraken nakomt. Wij zijn zeer te spreken over de vakkundigheid en de wijze waarop wordt meegedacht waardoor onze wensen naar volle tevredenheid zijn gerealiseerd.”

Maarten Rövekamp - Projectontwikkelaar / Partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Vanuit hun kantoorpand in Breukelen helpt Mogelijk ondernemers bij het financieren van zakelijk vastgoed. Na de oprichting in 2016 heeft Mogelijk een enorme groei doorgemaakt.

De kracht van samenwerking.

Cassonade Projectinrichting heeft zich tijdens dit omvangrijk project beziggehouden met het dagelijkse reilen en zeilen ter plaatse. Als eerst hebben wij ervoor gezorgd dat de basisbehoeften als elektra, riolering, het straatwerk en een lift aanwezig waren, waarna er grote stappen konden worden gezet met de verdere afbouw van het bedrijfspand. Tijdens het wekelijkse bouwoverleg werden er knopen doorgehakt over onder andere de implementatie van het aircosysteem, de complexe IT-voorzieningen en het omvangrijke interne broadcastsysteem.

Dit project is een partnership met projectinrichter Ralph Voet waarbij zij het meubilair en de vloerstoffering hebben verzorgd en wij de vaste inrichting gerealiseerd hebben.

Vragen over dit project of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.

Onze diensten voor dit project: