Jan-Weesp-lunchruimte-keuken-Cassonade.jpg
jan-weesp-wachtruimte-entree-zithoek-Cassonade.jpg
jan-weesp-keuken-lunchruimte-Cassonade.jpg
jan-weesp-keuken-lunchruimte-lampen-Cassonade.jpg
jan-weesp-keuken-lunchruimte-bartafel-Cassonade.jpg
jan-weesp-kantoor-flexplekken-hybride-werken-Cassonade.jpg
jan-weesp-kantoor-hybride-werken-Cassonade.jpg
jan-weesp-kantoor-werkplek-Cassonade.jpg
jan-weesp-kantoor-vaste-werkplekken-Cassonade.jpg
jan-weesp-kantoor-vaste-werkplekken-visgraat-Cassonade.jpg

De digitalisering en het digitaal voor handen zijn van gebruikte stukken zorgt binnen JAN© voor een cultuuromslag. Door deze digitalisering zijn grote archieven en opslagruimtes overbodig. Om deze reden is onder begeleiding van Creovate, samen met de stuurgroep vanuit JAN©, een nieuw werkconcept ontwikkeld. In de stuurgroep zijn diverse stakeholders zoals it, directie, HR en medewerkers vertegenwoordigd.

De vestiging in Weesp is als eerste vestiging ingezet om dit werkconcept verder uit te werken en uiteindelijk te realiseren.

Cassonade heeft in bouwteamstructuur de Turn-key realisatie van de dit project op zich genomen met als resultaat een professioneel & functioneel kantoor, maar vooral een “Place to be” voor de medewerkers en klanten.

De centrale ontmoetingsplek, “Plaza” genoemd, is een plek waar men kan overleggen, lunchen, presenteren en ontmoeten. De ruimte is optisch verhoogd door het systeemplafond te verwijderen en het bouwkundig plafond in zicht te laten, akoestische spuitwerk aan te brengen en nieuwe verlichting te monteren die past bij deze omgeving. Via de Plaza kan men door openslaande deuren een groot balkon bereiken met uitzicht op de Vecht, waar je in een prachtig omgeving goed kan werken.

Voor de inrichting is Facilitylinq gecontracteerd en heeft BuroNVDS de architectuur verzorgd.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade-profielfoto-niels-jpg.jpg