Jan entree trap Cassonade
jan-Valkenburg-copy-pantry-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-kantoor-glaswand-vergaderruimte-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-woonkamer-ontvangstruimte-glaswand-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-zithoek-zit-flexwerken-Cassonade.jpg
jan-valkenburg-leestafel-ontvangstruimte-Cassonade.jpg
Jan-entree-trap-Cassonade-.jpg
Jan-Valkenburg-lockers-zwart-design-Cassonade.jpg

Hierdoor zijn licht- en zichtlijnen hersteld en vormt de inrichting een mooi geheel met de rest van het pand.

Het resultaat is open en lichte ruimtes die met de groots mogelijke zorg zijn samengesteld en functioneel zijn ingericht. Zo zijn alle ruimtes voorzien van hoogstaande akoestische materialen, hebben overlegruimtes een ontspannen huiskamer gevoel en zijn er stilteruimtes waar geconcentreerd gewerkt kan worden in huiselijke sfeer.

Ervaringen van onze projectmanager.

“We hebben de ervaringen uit een eerder project voor JAN© meegenomen naar deze realisatie en hebben voortgeborduurd op het ontwerp van de vestiging van JAN© in Weesp."

"Een uitdaging was het verbouwen in een high-end kantoorgebouw met een atrium," aldus onze projectmanager. "Omdat het pand wordt gedeeld door meerdere huurders hebben we geprobeerd om tijdens de bouw de overlast van stof en lawaai in het atrium te beperken en alle stof op de verdieping te houden. We hebben daarom rondom latten aangebracht en folie gespannen naar het bordes.”

Dicht bij de opdrachtgever.

“De kwaliteitsstandaard van Cassonade Projectinrichting is minstens net zo hoog als die van ons. Men is zeer regelmatig op het werk aanwezig om enerzijds vragen van de uitvoerende monteurs te beantwoorden maar anderzijds ook voor het toezicht. En zeker niet onbelangrijk de communicatie met andere gebruikers van het gebouw. Geen vraag is te gek en ze begeleiden het project met een gedrevenheid of ze er zelf komen te werken.”

André van der Weiden – Operationeel manager JAN©

De kracht van samenwerking.

Cassonade Projectinrichting stond tijdens dit project voor een groot aantal uitdagingen. De grootste was het inhuizen van alle materialen. Helaas was het niet mogelijk om alle benodigdheden via het trappenhuis van het atrium naar boven te krijgen. We hebben er daarom voor gekozen om een deel van de buitengevel te verwijderen en zo alle materialen binnen te krijgen.

JAN©  heeft dit project aangegrepen om het flexwerken te implementeren. In het nieuwe ontwerp zijn kleine kantoren ingeruild voor stilteruimtes en hebben werknemers geen eigen werkplek meer. De werknemers hadden een grote rol in de totstandkoming van het definitieve ontwerp en konden periodiek in het overleg met de werkgroep hun wensen en opmerkingen kwijt.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg