Menu

JAN© | Schiphol-Rijk

Functionaliteit, planning en akoestiek zijn de tools waar wij mee werken.

Ontvangen, vergaderen, concentreren zijn de pijlers van het ontwerp dat is toegepast bij het kantoor van JAN Accountants in Schiphol-Rijk. De ruimtes zijn ingericht om de veertig werknemers optimaal te laten functioneren. De duizend vierkante meter grootte verdieping heeft onder meer stilteruimtes, vergaderzalen, huiskamers en een ruime kantine. Alle ruimtes zijn akoestisch hoogstaand afgewerkt.

Ervaringen van onze projectmanager

“Wij vinden het een geweldig compliment dat een opdrachtgever al voor de derde keer met ons wil samenwerken. Het onderlinge vertrouwen is groot en dat zie je terug in het resultaat. We hebben tijdens dit turnkey traject alle verbeterpunten -ten aanzien van het ontwerp- van de eerste twee projecten in Valkenburg en Weesp meegenomen en toegepast”.

 

Dicht bij de opdrachtgever

“Schiphol-Rijk is de derde vestiging die wij met Cassonade Projectinrichting verbouwen, en dat is niet voor niks. De samenwerking loopt erg prettig en de kwaliteitsstandaard is hoog. In zowel het voortraject, de uitvoering maar ook zeker bij de afhandeling van de opleverpunten en garanties neemt Cassonade een hoop zorgen uit handen.”

André van der Weiden – Operationeel manager JAN©

De kracht van samenwerking

Na diverse onderzoeken voor hergebruik van de huisvesting in Zwanenburg heeft JAN besloten om het pand te verkopen aan een projectontwikkelaar. Door de wens om te huren is JAN uitgekomen op de locatie in Schiphol-Rijk. In opdracht van Creovate en in samenwerking met Facilitylinq en architect BuroNVDS is een volledig huisvestingsplan uitgewerkt en binnen drie maanden gerealiseerd.

Vragen over dit project of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.

Onze diensten voor dit project: