Menu

De Resident

Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de overheid een 4 tal vastgoedobjecten in het centrum van Den Haag tot één groot overheidskantoor laten revitaliseren. De panden zijn middels een groot overdekt atrium aan elkaar verbonden waar ook direct de centrale entree is gerealiseerd. De totale personeelshuisvesting is voor 3.000 medewerkers.

In opdracht van Drentea heeft Cassonade het projectmanagement verzorgt voor de totale inhuizing, montage en de opleveringen van al het geleverde meubilair. Een tot in detail uitgewerkt plan van aanpak heeft ten grondslag gelegen aan deze complexe leveringsoperatie, rekening houdend met het inhuisreglement welke vanuit de overheid is opgelegd.

Midden in het centrum gebied van Den Haag is naast het pand op de openbare weg een expeditiesluis gerealiseerd waarbinnen de vrachtwagens volgens een tijdsloten schema allemaal op een veilige manier gelost zijn. Interne transportroutes van meer dan 300meter, 50 vrachtwagens met meubilair, 2.500 liftbewegingen, 74.000m2 vloeroppervlakte en 62 verschillende etages waar het meubilair geplaatst is. Een enorme operatie die conform planning én succesvol is afgerond binnen een tijdsbestek van 3 maanden.

Daarnaast zijn wij enorm trots dat wij meegewerkt hebben aan een project dat door de Branchevereninging Nederlandse Architecten (BNA) is genomineerd voor de gebouw van het jaar verkiezing 2016. 

Vragen over dit project of toepassing van onze diensten?

Neem dan contact met ons op.

Onze diensten voor dit project: