Carwise Almere design kantoor hout bar glaswand Cassonade
Carwise-Almere-design-bar-keuken-entree-Cassonade.jpg
Carwise-Almere-design-pantry-bar-zithoek-Cassonade.jpg
Carwise-Almere-design-kantoor-glaswanden-hout-2-Cassonade.jpg
Carwise-Almere-design-kantoor-glaswanden-rond-Cassonade.jpg
Carwise-Almere-design-kantoor-hout-glaswand-Cassonade.jpg
Carwise-Almere-design-bar-keuken-Cassonade.jpg
Carwise-Almere-design-kantoor-hout-visual-Cassonade.jpg
Carwise-Almere-design-bar-keuken-zitje-Cassonade.jpg

De liefst acht meter lange bar vormt een mooi geheel met de zwarte industriële wandkasten op het houten podium. Ook de werkplekken, vergaderzalen en toiletgroepen zijn met de hoogst mogelijke aandacht samengesteld. De overwegend blauwe kleurstelling combineert prachtig met de verschillende houttinten en het donkere akoestische spuitplafond.

Ervaringen van de projectmanager

“Ik kijk met ontzettend veel tevredenheid terug op het project voor CarWise. En wat hebben we met zijn allen een waanzinnig resultaat bereikt. Het is onwijs gaaf om te zien hoe een ontwerp op papier helemaal tot leven komt in de uitvoering. Er is maanden over nagedacht, voorstellen zijn gesneuveld en planningen aangepast, maar we hebben nooit concessies gedaan aan het beoogde eindresultaat.”

Dicht bij de opdrachtgever

"Begin 2019 kochten wij een pand van 1400 vierkante meter dat geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht moest worden. Het was een project van grote omvang, waarbij ook het complete dak en alle installaties zijn vervangen. Bij een project van deze grootte zie je altijd dingen die je achteraf liever anders zou willen, maar tijdens overlegmomenten was niks te veel en alles bespreekbaar. Cassonade Projectinrichting heeft dit fantastisch gemanaged en door hun hulp hebben wij een fantastisch nieuw pand tot onze beschikking gekregen. Alle medewerkers zijn dolenthousiast en de werkomgeving is heerlijk."

"In de samenwerking met Cassonade Projectinrichting hebben wij continu het gevoel gehad dat we partners waren en gezamenlijk de klus hebben geklaard. Cassonade: ze doen wat ze zeggen en leveren wat jij wenst."

René Fabrie - Directeur CarWise Group

De kracht van samenwerking

Een bestaand kantoorpand casco maken en daarna opbouwen tot een volwaardig functioneel kantoor is een absolute teamprestatie. Of het nu over de laadpalen, het maatwerk of de nieuwe klimaatinstallatie ging, over alle facetten is samen met de opdrachtgever nagedacht. Hierbij gaf de opdrachtgever zijn wensen aan en hebben wij vanuit onze expertise en kennis de mogelijkheden in kaart gebracht en aangedragen.

Wij zijn vanaf de totstandkoming van het ontwerp tot de realisatie van het project samen opgetrokken met projectinrichter Ralph Voet. De projectmanager van Cassonade Projectinrichting had de dagelijkse leiding over de gehele uitvoering, Ralph Voet zorgde voor de raam- en vloerstofferig en het meubilair.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help je graag verder!

Niels Langenhuysen, Projectmanager
cassonade profielfoto niels jpg